Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 102 (7714)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mesajul unei preotese văduve: „Nu valoarea darului e importantă în sine, ci faptul că însuși ierarhul nostru s-a gândit la tristețea și nemângâierea noastră”

Marţi, 4 Mai 2021 (13:04:33)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Toate preotesele văduve din județul Suceava au primit un dar, în preajma sărbătorilor pascale, din partea Înaltpreasfințitului Calinic, Arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților. Este vorba de o sumă de bani, a cărei valoare este depășită cu mult de valoarea-simbol a acestui gest, sunt de părere beneficiarele acestui dar.

Vă redăm mesajul transmis de una dintre preotesele văduve din județ, E.C., „o voce” care vrea să spună, în felul ei, „Mulțumesc, Înaltpreasfințite Părinte Arhiepiscop Calinic”: „N-aș putea trece în liniște pragul acestei sărbători a Învierii fără a fi spus mulțumesc Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, care a avut grijă ca fiecare dintre preotesele văduve din Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților să primească un dar, în preajma acestui slăvit Praznic Împărătesc. Nu valoarea darului e importantă în sine, ci faptul că însuși ierarhul nostru s-a gândit la tristețea și nemângâierea noastră. Pentru mine, s-au împlinit de curând 10 ani de când învăț să trăiesc fără părintele, de când jumătatea mea mai bună s-a mutat între îngeri, să-I slujească și de acolo lui Dumnezeu. Și nimeni, dar nimeni, dintre mai-marii Bisericii n-a dat vreun semn vreodată. Îi sunt recunoscătoare Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop pentru rugăciuni, pentru înaltă binecuvântare și pentru acest dar, și-i doresc, cu smerenie și cu supunere, ani mulți și rodnici de arhierie în eparhia noastră și strămoșeasca încredințare <Hristos a Înviat!>”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mesajul unei preotese văduve: „Nu valoarea darului e importantă în sine, ci faptul că însuși ierarhul nostru s-a gândit la tristețea și nemângâierea noastră”.
 Vizualizări articol: 2008 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mesajul unei preotese văduve: „Nu valoarea darului e importantă în sine, ci faptul că însuși ierarhul nostru s-a gândit la tristețea și nemângâierea noastră”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei