Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 92 (7704)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cuşnir crede că suma alocată anul acesta pentru amenajarea de parcări în Suceava este insuficientă

Marţi, 20 Aprilie 2021 (18:44:09)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PSD, Dan Ioan Cuşnir, consideră că suma alocată anul acesta pentru amenajarea de parcări în Suceava este insuficientă. În acelaşi timp, Dan Ioan Cuşnir a ţinut să precizeze faptul că deşi social-democraţii au fost acuzaţi de conducerea primăriei că s-au opus modernizării a 4.364 locuri de parcare, în realitate consilierii locali PSD s-au opus doar inventarierii a aproximativ 1.000 de locuri care urmau să se facă pe spațiul verde. Cușnir a declarat că nimeni nu a oprit conducerea primăriei, nici măcar o zi, să modernizeze celelalte 3.364 locuri de parcare.

Liderul PSD Suceava a mai spus că începând cu anul 2019, după schimbarea Codului Administrativ, având în Consiliul Local Suceava majoritate, nu i-a oprit nimeni pe cei din conducerea primăriei să modernizeze locurile de parcare. 

Dan Ioan Cușnir a adăugat că după încă doi ani în care sucevenii nu au avut parte de parcări decente, conducerea primăriei a anunțat din nou că PSD a blocat modernizarea parcărilor. „Vreau să repet că în perioada 2017-2019 consilierii locali s-au opus doar inventarierii celor 1.000 de locuri de parcare care impactau spațiul verde dintre blocuri, iar în perioada 2019-2021 majoritatea PNL din CL Suceava a avut libertate deplină în a amenaja câte locuri de parcare doreau”, a declarat Cușnir.

El a subliniat faptul că nici în anul 2021 sucevenii nu trebuie să aibă așteptări prea mari în ceea ce privește parcările de reședință, deoarece în buget primarul Ion Lungu a prevăzut o sumă de doar un milion de lei pentru parcări. Spre comparație, Dan Ioan Cuşnir a spus că o sumă de 300.000 lei a fost alocată pentru două busturi, iar 2,5 milioane de lei s-au alocat pentru finanțarea echipei de fotbal aflată de mult prea mult timp în Liga a 3-a.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cuşnir crede că suma alocată anul acesta pentru amenajarea de parcări în Suceava este insuficientă.
 Vizualizări articol: 938 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cuşnir crede că suma alocată anul acesta pentru amenajarea de parcări în Suceava este insuficientă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei