Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 92 (7704)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Pe gazon, ca la cârciumă!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sunt perioade în care competiţiile din toate sporturile şi la toate nivelurile se aglomerează în aşa măsură încât până şi o televiziune specializată, precum Digi Sport, care lucrează pe 4 canale simultan (chiar 5, dacă îl socotim şi pe ăla ultraşmecher cu ultra high definition),nu dovedeşte să preia toate evenimentele sportive care ajung să se suprapună. Pe de altă parte, s-a ajuns în punctul în care televiziunile fac practic calendarele competiţionale, stabilind zilele şi orele la care evenimente aşteptate de unii, de alţii sau de toţi (precum Olimpiadele, Campionatele Mondiale de Fotbal etc.) pot fi programate astfel încât audienţa să atingă cifrele preconizate. Un incident tehnic petrecut alaltăieri a condus la amânarea începerii unui meci de fotbal din campionatul intern cu câteva minute. Cei de la Digi, aflaţi în studio, se făceau ca nu ştiu de ce se amână începerea partidei, apoi au bolmojit ceva despre o defecţiune, în sfârşit meciul a început, iar comentatorul a zis că nu funcţionează... reluările de faze! Era, aşadar, doar problema televiziunii careface transmisiile, Digi, care a reuşit să amâne începerea, doar-doar s-o repara drăcovenia. N-a sărit totuşi calul, permiţând arbitrului să fluiere cam cu 10 minute după ora programată. Scula în cauză s-a reparat ceva mai târziu, pe la jumătatea reprizei, iar omul ne-a anunţat fericit chestia asta. Nu era, aşadar, problema reluărilor pentru VAR (că... n-avem!), ci doar pentru telespectatori! Un vecin mult mai tânăr care venise să vadă meciul la mine se miră nevoie mare cum de se poate aşa ceva! Uitase,sărăcuţu', că e-n România, ţară unde fotbalul e doar mimat, şi în mod evident şi salariile, unde 90% dintre porecliţii "investitori" nu fac decât spălare de bani având drept paravan fotbalul, singura sursă de venit pentru nefericiţii care au nimerit pe gazon fiind de fapt... banii de la televiziunea/televiziunile care au cumpărat drepturile de transmisie! Păi atunci cum să nu funcţioneze pe gazon principiul de la cârciumă: comandăcine plăteşte!? Să nu credeţi însă că suntem unici. Eurosport taie meciul de snooker al lui Ronnie O'Sullivan din deschiderea "Mondialului", fiindcă avea la ora aia un meci de toată jenă din campionatul englezesc de fotbal, iar pe celălalt canal... Turul Turciei la ciclism! Apoi... golf, aşa că finalul meciului lui Ronnie s-a difuzat pe la 1 noaptea, înregistrat! 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pe gazon, ca la cârciumă!.
 Vizualizări articol: 1034 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Pe gazon, ca la cârciumă!5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei