Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 77 (7689)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

O pensiune din Vatra Dornei, un restaurant din Berchișești și unul din Valea Putnei, închise de DSP

Vineri, 2 Aprilie 2021 (16:20:15)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O pensiune cu restaurant din municipiul Vatra Dornei, un restaurant din Berchișești și unul din Valea Putnei au activitatea suspendată, în urma unui control efectuat de inspectorii Direcției de Sănătate Publică Suceava, care au constatat că nu erau respectate normele legislației sanitare. Purtătorul de cuvânt al DSP Suceava, Gabriela Băncilă, a declarat, vineri, că în cazul pensiunii din Vatra Dornei decizia de suspendare a activității unității a fost luată din cauza neîndeplinirii condițiilor de funcționare, în urma controlului și a recontrolului efectuat. Inspectorii DSP au constatat neîndeplinirea măsurilor, a recomandărilor și a termenelor stabilite, fapte sancționate cu amenzi la controlul efectuat în luna august 2019 și la controlul din luna decembrie 2019, desfășurat în urma unei sesizări de către turiștii cazați. La recontrolul din luna ianuarie 2020 au constatat că nu au fost remediate deficiențele.

Restaurantul din Berchișești a fost amendat cu 30.000 lei pentru nerespectarea măsurilor speciale instituite în situații epidemiologice deosebite și suspendare de activitate. Restaurantul a organizat „în mod repetat” în incintă evenimente private cu participarea unui număr mare de persoane, situație de natură a reprezenta un risc iminent pentru sănătatea populației, potrivit DSP.

Cu o amendă de 10.000 de lei și suspendarea activității s-a ales și un restaurant – pizzerie din Gura Putnei, comuna Putna, pentru organizarea în incinta restaurantului a unui eveniment privat cu participarea unui număr mare de persoane.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O pensiune din Vatra Dornei, un restaurant din Berchișești și unul din Valea Putnei, închise de DSP.
 Vizualizări articol: 2225 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O pensiune din Vatra Dornei, un restaurant din Berchișești și unul din Valea Putnei, închise de DSP0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei