Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 77 (7689)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Mașină care bloca accesul la punctul de colectare a deșeurilor, ridicată de Poliția Locală

Vineri, 2 Aprilie 2021 (11:33:51)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vineri dimineață, o mașină care bloca accesul utilajului firmei de salubrizare menajeră la un punct de colectare a deșeurilor, din municipiul Suceava, a fost ridicată de către Poliția Locală, conform regulilor în vigoare, proprietarul acesteia urmând să achite și o sancțiune.

Incidentul a fost făcut cunoscut de către viceprimarul Lucian Harșovschi, care a atras atenția că acest lucru li se poate întâmpla și altora, în orice zi:

“Dacă dimineață la ora 07:05 era blocat accesul la punctul de colectare a deșeurilor, la ora 7:18, colegii de la Poliția Locală făceau procedurile de sancționare, ridicare și transportare a autovehiculului.

Revin cu rugămintea către suceveni de a parca regulamentar mașinile și de a-și respecta vecinii! Nu uitați, acțiunile de ridicare a mașinilor parcate neregulamentar continuă!”.

Reprezentantul municipalității sucevene a precizat că utilajul special de ridicare mașini, care a intrat în dotarea Poliției Locale, va fi folosit atunci când este necesar, pentru ca cetățenii să înțeleagă că regulile trebuie respectate.

Referitor la situația de vineri, care se repetă adesea în oraș, Lucian Harșovschi a completat: “Dacă gunoiul nu era ridicat, Facebook-ul era plin de fotografii și nemulțumiri, blamând primăria că nu ridică la timp. Din păcate, astfel de cazuri nu sunt unice”.

Necesitatea deținerii unui astfel de utilaj de ridicare a mașinilor a fost dovedită în numeroase situații, de la eliberarea de locuri de parcare ocupate de autovehicule abandonate, lucrări de utilități blocate de mașini parcate aiurea până la străzi cu trafic paralizat, pentru că unii au lăsat mașinile unde le-a “trăsnit”, ignorând regulile și bunul-simț.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mașină care bloca accesul la punctul de colectare a deșeurilor, ridicată de Poliția Locală.
 Vizualizări articol: 2461 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Mașină care bloca accesul la punctul de colectare a deșeurilor, ridicată de Poliția Locală5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei