Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 ian 2021 - Anul XXVI, nr. 19 (7631)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dovezi de verificare de către DSP ar putea fi incluse în regulamentul de autorizare a activităţilor comerciale

Luni, 25 Ianuarie 2021 (15:55:35)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Autorizarea activităţilor de comercializare a produselor şi serviciilor de piaţă pe raza municipiului Suceava ar putea fi condiționată în perioada următoare de existența unor dovezi de verificare de către Direcția de Sănătate Publică.

Măsura este propusă de către Teodora Munteanu, viceprimar al municipiului reședință de județ, care are în subordine Departamentului de Autorizare Activități Comerciale.

“Printre activitățile pe care le urmărim în această perioadă de pandemie sunt și cele cuprinse și reglementate de Ordinul 1030/20.08.2009 privitor la activități cu risc pentru starea de sănătate a populației. În colaborare cu Direcția de Sănătate a Populației facem verificări periodice și dorim includerea în regulamentul de autorizare a activităţilor de comercializare a produselor şi serviciilor de piaţă pe raza municipiului Suceava a unei dovezi de verificare de către DSP (proces verbal de control, autorizație sanitară, certificat de conformitate, notificare etc.). Începând cu 1 ianuarie 2021 persoanele fizice și juridice care efectuează activități de coafură și alte activități de înfrumusețare sunt obligate să solicite certificarea conformității cu normele de igienă și sănătate publică la DSP Suceava”, a anunțat Teodora Munteanu.

Conform Ordinului nr. 15 din ianuarie 2020, toate persoanele fizice sau juridice care desfășoară activități de coafură și alte activități de înfrumusețare trebuie să solicite certificarea conformității cu normele de igienă și sănătate publică de către direcțiile de sănătate publică județene.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dovezi de verificare de către DSP ar putea fi incluse în regulamentul de autorizare a activităţilor comerciale.
 Vizualizări articol: 1679 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dovezi de verificare de către DSP ar putea fi incluse în regulamentul de autorizare a activităţilor comerciale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei