Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 ian 2021 - Anul XXVI, nr. 19 (7631)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Au avut dreptate casele de pariuri! Când n-au?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ceva părea în neregulă înainte de meciul Milan – Atalanta: cota pentru victoria gazdelor trecea binișor de 3,00! Pentru cei nefamiliarizați cu pariurile sportive, puneai 1 leu pe victoria milanezilor și câștigai 3 lei, cel puțin. Să ne înțelegem, o fi Atalanta o echipă frumoasă, ofensivă, cu destui jucători de valoare ridicată, totuși era vorba despre o deplasare la liderul aproape neînvins la jumătatea competiției! De fapt, chiar aceasta era ultima etapă a turului, iar Milanul abia ce făcuse cunoștință cu înfrângerea la derby-ul cu Juve. Se vede însă treaba că mult e până la prima întâlnire, după aia începe să-ți placă... O explicație se putea regăsi în tradiția recentă a întâlnirilor dintre cele două echipe, însă de fapt în spatele acestei discrepanțe dintre cotarea celor două echipe (victoria Atalantei era 2,00 și un pic) se pare că ar fi fost absența câtorva jucători din cauza infectării cu Covid. Numai că vreo doi jucători, singurii titulari, au apărut pe neașteptate în garnitura de start. Unul fusese fals pozitiv, altul nu avusese deloc nevoie de recuperare și ieșise negativ la un test făcut în preziua meciului. Deci, teoretic, Milan ar fi trebuit să redevină favorită și să ia soarta meciului în propriile mâini, mai ales că talismanul Ibra era acolo și tocmai se oficializase transferul lui Mandzukic, care fusese deja trecut pe foaia de joc ca rezervă. Nici Atalanta nu era într-o formă de speriat, venea după două egaluri cu Genoa și Udinese, practic 4 puncte risipite. Păcat că, după revenirea lui Ilicic din acea depresie, bergamezii l-au pierdut pe Papu Gomez, ca și plecat de la echipă după ce a intrat într-un conflict cu antrenorul. Cu toate astea, Atalanta s-a prezentat pe Meazza ca și cum ea era liderul și a demontat mașinăria ”diavolilor” șurub cu șurub. De acest Milan – Atalanta 0-3 ar fi trebuit să profite Inter, care juca la aceeași oră la Udine, numai că oamenii lui Conte s-au blocat într-un șah etern, astfel că au ratat trecerea pe primul loc la golaveraj. Urmăritorii, între care și Juve, au profitat și plutonul fruntaș s-a comprimat. Un lucru e cert, vom avea un retur pasionant în Serie A, la concurență cu cel din Premier League.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Au avut dreptate casele de pariuri! Când n-au?.
 Vizualizări articol: 1082 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Au avut dreptate casele de pariuri! Când n-au?5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei