Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 ian 2021 - Anul XXVI, nr. 19 (7631)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cușnir atrage atenția că din cele șase centre de vaccinare anunțate „cu mare pompă” în Suceava, funcționează doar cel de la Spitalul Județean

Luni, 25 Ianuarie 2021 (15:39:27)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Organizației Municipale Suceava a PSD, Dan Ioan Cușnir, atrage atenția asupra faptului că din cele șase centre de vaccinare anti-Covid anunțate „cu mare pompă” de conducerea Primăriei Suceava, în realitate funcționează doar cel de la Spitalul Județean „Sf. Ioan cel Nou”. Dan Cușnir a spus că unul dintre motivele posibile pentru care oamenii își pierd încrederea în această campanie de vaccinare este și acela că printre cei care comunică oficial pe marginea acestui subiect sunt politicienii.

„Unul dintre cei cu pretenții de mare politician versat și cu viziuni de mare comunicator este și viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi. Trecând peste scuza tinereții, acesta nu face altceva decât să repete greșelile celor pe care i-a urmat în această funcție, crezând că dacă face același lucru, dar cu mai multă așa-zisă măiestrie, lucrurile vor ieși mult mai bine. În loc să profite de șansa pe care sucevenii i-au acordat-o prin vot și să demonstreze că poate fi un bun succesor la tron, Lucian Harșovschi se încurcă în propriile mărunțișuri logice”, a spus Dan Cușnir.

El a amintit că Lucian Harșovschi anunța încă de pe data de 11 ianuarie că Primăria Sucevei este pregătită pentru valul al doilea de vaccinare cu șase centre, dintre care patru sunt amplasate în sălile de sport ale unor școli. „Și acest anunț, ca și multe altele din activitatea acestui domn, părea că a fost făcut de către cineva care urmează să salveze planeta și nu de cineva care își îndeplinește obligațiile pe care această funcție le implică şi pentru care este plătit din banii sucevenilor. Dar, surpriză, salvarea planetei se amână, pentru că același viceprimar revine în fața Consiliului Local al Sucevei și cere abia în data de 18 ianuarie acceptul pentru schimbarea destinației sălilor de sport în săli pentru vaccinare”, a explicat liderul PSD Suceava.

El a subliniat faptul că în prezent, la peste două săptămâni de la marele anunț făcut de Lucian Harșovschi, „suntem din nou într-o situație de impotență administrativă, motivarea acestuia fiind rănită rău în logica elementară”. Cușnir a arătat că după această procedură, urma faza autorizărilor de rigoare a acestor centre de vaccinare, fapt care implică timp. Dan Cușnir a atras astfel atenția că din cele șase centre anunțate, în fapt funcționează în momentul de față doar unul singur, respectiv cel de la Spitalul Județean de Urgență ”Sf. Ioan cel Nou” Suceava.

„Restul e doar o dorință fără viziune a primăriei, este doar o comunicare lipsită de minimul respect pentru adevăr și pentru reguli. Înțelegem jocul politic, cum de 16 ani înțelegem faptul că actuala echipă managerială a primăriei nu găsește calea spre dezvoltarea orașului și spre eficientizarea actului administrativ. Dar să revii iarăși cu aceeași atitudine superficială chiar și în cazul acestei probleme serioase, cum este cea a vaccinării populației, este deja prea mult și prea dureros”, a încheiat Cușnir.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cușnir atrage atenția că din cele șase centre de vaccinare anunțate „cu mare pompă” în Suceava, funcționează doar cel de la Spitalul Județean.
 Vizualizări articol: 1148 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cușnir atrage atenția că din cele șase centre de vaccinare anunțate „cu mare pompă” în Suceava, funcționează doar cel de la Spitalul Județean5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei