Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 dec 2020 - Anul XXV, nr. 299 (7604)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Hoți de butelii, prinși în flagrant și reținuți de polițiști la Vatra Dornei

Sâmbătă, 19 Decembrie 2020 (15:37:39)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mai multe furturi de butelii comise din rastelele de depozitare aflate în curțile unor societăți comerciale din zona Vatra Dornei, au dus la organizarea unor echipaje de filaj pe timp de noapte în localitățile din jurul municipiului. Polițiștii au reușit astfel prinderea în flagrant a doi indivizi din județul Bistrița Năsăud, care au recunoscut comiterea și a celorlalte furturi petrecute în cursul nopților trecute, aceștia fiind reținuți în spatele gratiilor pentru ”furt calificat”.

Primele sesizări referitoare la furtul unor butelii de aragaz au apărut în cursul zilelor de 16 și 17 decembrie, când reprezentanții unor societăți comerciale din localitățile Coșna și Poiana Stampei s-au plâns că în timpul nopții le-au dispărut butelii din rastelele aflate în curțile societăților. În aceste condiții, la nivelul Poliţiei Municipiului Vatra Dornei a fost organizată vineri seara o acţiune la care au fost angrenaţi și lucrătorii ai Secţiei Rurale de Poliţie Vatra Dornei, care împreună au efectuat patrulări prin comunele din jurul municipiului, folosind mașini neînscripționate.

În jurul orei 22:00, un echipaj de polițiști a observat pe o stradă din comuna Dorna Candrenilor un autovehicul suspect marca VW Bora, cu numere de înmatriculare emise de Bistrița-Năsăud, care nu îşi justifica prezenţa în zonă şi despre care existau informaţii că a fost folosit la comiterea furturilor din nopțile precedente. Autoturismul a fost urmărit cu discreție de polițiști, la un moment dat acesta

a oprit în fața unei locuințe din localitate, iar din interior au coborât două persoane de sex masculin, care au pătruns în curte și au încercat să sustragă o butelie dintr-un rastel metalic. În acel moment cei doi suspecți au fost prinși în flagrant de polițiști și imobilizați. Transportați la sediul poliției, cei doi au fost identificați ca fiind Codruț Capră de 20 de ani din comuna Tiha Bârgăului și Vasile Munteanu, de 23 ani, din comuna Josenii Bârgăului, ambii din județul Bistrița Năsăud. Audiați la sediul Poliției Municipiului Vatra Dornei, aceștia au recunoscut comiterea tuturor faptelor de acest fel în zonă, cât și a altor infracțiuni comise în județul Bistrița Năsăud. Autoturismul folosit de cei doi, în interiorul căruia au fost identificate mai multe bunuri precum un clește tip gură de lup, o butelie, două topoare, chei mecanice auto și mai multe lacăte rupte, a fost indisponibilizat la sediul poliției.

Față de cei doi suspecți a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi aceștia să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei, cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de ”furt calificat”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hoți de butelii, prinși în flagrant și reținuți de polițiști la Vatra Dornei.
 Vizualizări articol: 1835 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Hoți de butelii, prinși în flagrant și reținuți de polițiști la Vatra Dornei5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei