Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 dec 2020 - Anul XXV, nr. 299 (7604)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Lucrări necesare

Reabilitarea treptelor și trotuarelor aferente, finalizată în patru zone din Suceava

Duminică, 20 Decembrie 2020 (20:46:06)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
  • “Nu ne oprim aici, din primăvară vom continua lucrările”, a dat asigurări viceprimarul Lucian Harșovschi

 

O serie de lucrări necesare și solicitate de către suceveni, dar care s-au lăsat mai mult așteptate din cauza unor probleme de ordin juridic - refacerea treptelor și căilor de acces aferente acestora, din anumite zone ale municipiului Suceava, au fost recent terminate, dar nu se vor opri aici.

“Am finalizat lucrările de reabilitare a treptelor și trotuarelor aferente pe străzile Nicolae Bălcescu, Petru Rareș, Stațiunii și pe Bulevardul George Enescu (bl.T90). Nu ne oprim aici, din primăvară vom continua lucrările de reabilitare a tuturor scărilor care fac legătura între blocuri și accesul la străzi”, a declarat viceprimarul Lucian Harșovschi, care s-a ocupat de fiecare lucrare în parte, astfel încât să fie dusă până la capăt și cât mai bine.

Astfel, pentru refacerea treptelor și trotuarelor din Centru, de pe strada Nicolae Bălcescu, din zona Librăriei Alexandria și până spre Autogară, au fost cimentate 85,5 metri liniari de trepte, cu 85,45 mp zid de sprijin, fiind refăcut pavajul pe o suprafață de 275,7 mp.

O lucrare amplă, în aceeași manieră, a fost realizată pe strada Stațiunii, din cartierul Obcini, unde s-au realizat 209,35 ml de trepte și a fost modernizat pavajul pe o suprafață de 534,7 mp.

Pe Bulevardul George Enescu, în zona bl. T90, lucrările de refacere a pavajului au fost efectuate pe o suprafață de 732 mp.

Nu în ultimul rând, pe strada Petru Rareș s-au refăcut treptele – 4,2 ml, fiind făcut și un zid de sprijin de 24,4 mp.

“De-a lungul timpului, am primit numeroase întrebări și reclamații cu privire la scările din oraș, de ce nu are loc reabilitarea acestora.
Motivul a fost unul bine întemeiat și anume, cota indiviză, care face ca proprietatea acelor terenuri să se fie împărțită între municipalitate și locatarii din zonă. În final, am găsit o soluție juridică, prin care reabilităm toate scările care fac legăturile între blocuri și accesul la străzi” a explicat viceprimarul Lucian Harșovschi.

La toate lucrările de refacere efectuate s-au avut în vedere și crearea de rampe de acces pentru persoanele cu dizabilități, astfel de facilități fiind deficitare în mai multe zone, pentru că nici nu existau anterior.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reabilitarea treptelor și trotuarelor aferente, finalizată în patru zone din Suceava.
 Vizualizări articol: 1371 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Reabilitarea treptelor și trotuarelor aferente, finalizată în patru zone din Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei