Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 dec 2020 - Anul XXV, nr. 292 (7597)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Trei gospodării au fost cuprinse de flăcări în miez de noapte la Voitinel

Vineri, 11 Decembrie 2020 (09:30:25)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un puternic incendiu a izbucnit în cursul nopții trecute la o gospodărie din comuna Voitinel și s-a extins și la alte două aflate în vecinătate. O casă, două anexe din lemn și o altă construcție din cea de a treia gospodărie au fost distruse de flăcările violente.

Focul a fost observat cu întârziere și în jurul orei 01.20 a fost dată alarma la 112.

La fața locului s-au deplasat 7 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, de la subunitățile pompierilor militari din Vicovu de Sus și Rădăuți, precum și de la Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență ale comunelor Voitinel, Gălănești, Bilca și Horodnic de Sus.

La sosirea echipajelor de intervenție flăcările cuprinseseră prima gospodărie, o anexă din cea de a doua și acoperișul unui garaj din cea de a treia gospodărie. Construcțiile majoritare din lemn au favorizat propagarea flăcărilor, astfel încât la sosirea pompierilor acestea se manifestau violent la primele trei construcții.

În timpul intervenției pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical unui bărbat în vârstă de 50 de ani, care a suferit un atac de panică. Acesta și-a revenit și nu a fost necesar transportul său la o unitate spitalicească.

În timpul incendiului violent au ars casa de locuit și șura primului proprietar, pe o suprafață de aproximativ 250 de metri pătrați, și șura proprietarului învecinat, pe o suprafață de 130 de metri pătrați. De asemenea, focul a afectat camera centralei și o parte din acoperișul bucătăriei de vară. În cazul celui de al treilea proprietar afectat, au fost afectați parțial pereții garajului care s-a aprins în timpul incendiului.

În urma cercetărilor efectuate de pompieri la locul incendiului s-a stabilit drept cauză probabilă de izbucnire a focului un scurtcircuit la instalația electrică a casei primului proprietar. Lichidarea focarelor de incendiu și îndepărtarea elementelor de construcție afectate a durat întreaga noapte, în această dimineață echipajele de intervenție acționând încă la locul incendiului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei gospodării au fost cuprinse de flăcări în miez de noapte la Voitinel.
 Vizualizări articol: 2521 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei gospodării au fost cuprinse de flăcări în miez de noapte la Voitinel0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei