Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 oct 2020 - Anul XXV, nr. 247 (7552)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

PMP Suceava a înregistrat listele pentru alegerile parlamentare și ținteşte la un senator și doi deputați

Marţi, 20 Octombrie 2020 (17:04:20)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Organizația Județeană Suceava a PMP a înregistrat la Biroul Electoral Județean listele de candidați pentru alegerile parlamentare care vor avea loc în data de 6 decembrie 2020. Liderul PMP Suceava, Marian Andronache, a declarat, după înregistrarea candidaturilor, că ținta la aceste alegeri este obținerea a două mandate de deputat și a unuia de senator. Marian Andronache a spus că dacă la alegerile locale PMP a fost pe locul trei la nivel județean, la scrutinul pentru Parlament ar putea ajunge pe locul al doilea.

De precizat că primul pe lista de candidați pentru Camera Deputaților este Marian Andronache, președintele filialei Suceava a PMP, iar primul pe lista pentru Senat este medicul veterinar Doru Lefter. Pe locul al doilea în lista de candidați propuși de PMP pentru Camera Deputaților este dr. ing. Anca Gâtlan, cadru didactic la Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava, urmată de ing. Sorin Andrei, antreprenor din Vatra Dornei, ec. Camelia Cojocariu, din Frasin, dr. Lucian Nanu, din Rădăuți, și Robert Ciocan, liderul Organizației de Tineret a PMP Suceava. La Senat, pe locul doi este dr. ing. Cristi Sidor, director al ICAS Câmpulung Moldovenesc, urmat de viceprimarul de Rădăuți, Bogdan Nicolau, dr. ing. Gabriela Constantinescu, cadru didactic la USV, și de Cristi Timoficiuc, antreprenor din Suceava.

Marian Andronache a mai declarat că pe listele PMP Suceava pentru Parlament sunt oameni tineri, dar și persoane cu experiență, profesioniști în domeniile lor de activitate. Andronache a declarat că din punctul său de vedere a venit momentul ca Parlamentul României să își schimbe componența. „Să intre în parlament oameni care au ceva de spus, oameni care nu sunt atât de virusați politic. Cei care stau de 30 de ani în Parlamentul României ar fi timpul să plece acum acasă și Parlamentul României să arate altfel, să lucreze în interesul românilor”, a afirmat Andronache.

El a adăugat că PMP Suceava a avut rezultate foarte bune la alegerile locale, însă din păcate nu a reușit să intre în conducerea Primăriei Suceava. Marian Andronache a spus că vrea să continue să ajute la dezvoltarea Sucevei din postura de deputat. „Vreau să mă ocup în continuare de problemele Sucevei și din județ. Și am mai spus că Suceava nu are cum să se dezvolte pentru că nu dispune de terenul necesar. Vedeți că peste tot unde există un petec de pământ liber se fac blocuri, or lucrurile acestea nu mai pot continua la infinit. Pentru a dezvolta Suceava trebuie să avem teren. Or în condițiile în care în Suceava încă se face agricultură pe 700 de hectare de teren, nu mi se pare normal acest lucru. Vorbim de terenul Stațiunii de Cercetări Agricole”, a explicat liderul PMP Suceava. El a spus că în calitate de deputat vrea să inițieze un proiect prin care terenurile stațiunilor de cercetării aflate în intravilanul municipiilor să treacă la administrațiile locale pentru a putea asigura dezvoltarea localităților respective.

De asemenea, Marian Andronache a precizat că atât el, cât și ceilalți viitori parlamentari ai PMP vor susține în continuare adoptarea legii prin care numărul de parlamentari va scădea la 300, așa cum au stabilit prin referendum aproximativ 7,8 milioane de români.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PMP Suceava a înregistrat listele pentru alegerile parlamentare și ținteşte la un senator și doi deputați.
 Vizualizări articol: 1417 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
PMP Suceava a înregistrat listele pentru alegerile parlamentare și ținteşte la un senator și doi deputați5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei