Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 sep 2020 - Anul XXV, nr. 220 (7525)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dan Ioan Cușnir vrea dezbateri publice între el și primarul Sucevei, Ion Lungu

Vineri, 18 Septembrie 2020 (16:49:43)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PSD pentru Primăria Sucevei, Dan Ioan Cușnir, vrea o dezbatere între el și actualul primar al Sucevei, Ion Lungu. Dan Ioan Cușnir consideră că această campanie electorală, aflată în desfășurare, trebuie să fie un prilej de dezbatere privind viitorul Sucevei. „Sucevenii așteaptă de la candidații la funcția de primar să-și prezinte programele și să le susțină în cadrul dezbaterilor publice. Dialogul și confruntarea liberă țin de esența democrației. Ele sunt și calea cea mai bună prin care putem ajunge la alegerile corecte”, a spus Cușnir.

El a adăugat că, din nefericire, această campanie electorală a fost total lipsită de dialogul între candidați. „Nu e o surpriză, desigur, dar este o realitate. Sunt ani mulți de când problemele Sucevei nu mai sunt discutate public. Sunt ani mulți de când agenda primarului Ion Lungu a înlocuit cu totul agenda reală a oamenilor. Cetățenii Sucevei nu mai au, astăzi, nici un cuvânt de spus privind prioritățile comunității lor. Dacă Lungu vrea pavele, se fac pavele. Dacă Lungu vrea parc, se face parc. Ce vor oamenii nu interesează pe nimeni. Adevărata agendă a Sucevei este ținută sub tăcere, este ignorată”, a precizat candidatul PSD pentru funcția de primar al Sucevei.

El a arătat că primarul în funcție, Ion Lungu, a refuzat constant orice participare la dezbaterea publică privind viitorul Sucevei. „Consider că acest lucru este foarte grav. Prima datorie a unui primar, dar și a unui candidat, este aceea de a comunica, de a intra în dialog cu oamenii. Refuzul dialogului este expresia unei atitudini nedemocratice și a disprețului față de alegători”, a spus Dan Ioan Cușnir. El a îndemnat presa locală să organizeze, în numele sucevenilor, emisiuni sau întâlniri electorale cu participarea lui și a primarului Ion Lungu. „Sucevenii au dreptul la o dezbatere electorală deschisă, reală, fără blaturi, fără candidați de paie, fără înțelegeri de culise. Sucevenii au dreptul să audă rostite problemele lor reale și ce viitor îi așteaptă”, a încheiat Cușnir.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dan Ioan Cușnir vrea dezbateri publice între el și primarul Sucevei, Ion Lungu.
 Vizualizări articol: 860 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Dan Ioan Cușnir vrea dezbateri publice între el și primarul Sucevei, Ion Lungu5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei