Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 sep 2020 - Anul XXV, nr. 220 (7525)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Campania „1.000 de km de poveste”, pentru copiii născuți prematur și pentru șansa lor la viață

Vineri, 18 Septembrie 2020 (11:22:58)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Salvați Copiii - Filiala Suceava, împreună cu marotonistul sucevean Tandin Cernica, derulează campania „1.000 de km de poveste”, pentru copiii născuți prematur și pentru șansa lor la viață. Este vorba de o campanie de strângere de fonduri pentru dotarea maternităților cu echipamente performante destinate copiilor născuți prematur, la care Tandin Cernica s-a alăturat. El susține această campanie și aleargă de mai mulți ani pentru acești micuți, pe care îi numește „eroi”.

Pentru campania din acest an, Tandin a gândit proiectul „1.000 de km de poveste”. Am aflat de la Camelia Iordache, președinta Salvați Copiii Suceava, că fiecare kilometru cumpărat cu 10 lei va crește șansele acestor copii, pentru că Salvați Copiii va cumpăra echipamente care vor fi donate spitalelor. „Și tu poți dona dar, mai ales, poți contribui la cartea de povești a celor <1.000 de km de poveste>. Donează și spune o poveste, a ta sau a unui copil drag sufletului tău, pe http://s9.ro/16vp”, este îndemnul Cameliei Iordache.

 

 „Cu fiecare pas pe care-l fac în alergare trasez o linie imaginară pe conturul unui incubator pentru copiii născuți prematur”

 

Tandin Cernica va alerga pentru povestea trimisă de cei care vor să se implice în această campanie. Maratonistul sucevean a alergat deja zeci de kilometri pentru copiii născuți prematur și pentru șansa lor la viață. „Cu fiecare pas pe care-l fac în alergare trasez o linie imaginară pe conturul unui incubator pentru copiii născuți prematur. Cu fiecare pas pe care-l fac în alergare, mulțumesc unor oameni care au ales să fie parte a poveștii, parte a proiectului #1000kmdepoveste. Nu e ușor, dar este important. Atât pentru cel care dăruiește, cât și pentru beneficiari. În ambele cazuri, cuvântul care-i definește cel mai bine este <eroi>. Lupta acerbă pentru viață care se dă dincolo de transparența geamului incubatorului rămâne o taină ascunsă în pumnii mici, strânși, ai puiului de om pentru care fiecare respirație, fiecare bătaie de inimă este o victorie”, este mesajul suceveanului Tandin Cernica, care s-a implicat de-a lungul anilor în numeroase campanii de ajutorare a copiilor și nu numai.

El a mai adăugat că proiectul „1000 km de poveste” este gândit să susțină programul Salvați Copiii România – Fiecare copil contează – un program de dotare a maternităților cu echipamente performante destinate copiilor născuți prematur. „Statisticile sunt triste și ne propunem să schimbăm ceva acolo. Dar nu putem face asta singuri și efortul financiar este unul pe măsură. Doar împreună putem să le dăm o șansă în plus. Astfel, mi-am propus să alerg anul acesta 1.000 de km pentru susținerea proiectului <Fiecare copil contează>. Etapizat, nu tot odată. Sau, depinde de voi... Ideea de bază este așa: vând cu 10 lei / km alergat, bani care intră direct în contul Salvați Copiii - Filiala Suceava. În funcție de donație, eu alerg km necesari și dau nume segmentului de alergare cel transmis de voi, povestea voastră. Așadar, va mulțumesc anticipat pentru binele pe care îl veți face”, a completat Tandin Cernica. Nu ezitați să vă alăturați acestei campanii care poate salva vieți, poate da o șansă la viață copiilor născuți prematur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Campania „1.000 de km de poveste”, pentru copiii născuți prematur și pentru șansa lor la viață.
 Vizualizări articol: 1120 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Campania „1.000 de km de poveste”, pentru copiii născuți prematur și pentru șansa lor la viață5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei