Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 sep 2020 - Anul XXV, nr. 212 (7517)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Târg caritabil pentru micuța Alessia, în parcarea Shopping City Suceava

Miercuri, 9 Septembrie 2020 (15:08:55)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În perioada 12 – 13 septembrie 2020, “Asociația pentru micuțul Noel”, în parteneriat cu Shopping City Suceava, organizează un târg caritabil pentru micuța Alessia, fetița de un numai un an și 3 luni care luptă cu o boală rară.

Târgul va avea loc în intervalul orar 12:00 – 19:00, în parcarea centrului comercial Shopping City Suceava, și are drept scop strângerea de fonduri necesare pentru tratamentul care îi va slava viața Alessiei.

Alessia a fost diagnosticată cu Amitrofie Spinală musculară (SMA1), o boală ereditară, care provoacă degradarea progresivă a mușchilor, inclusiv a celor de la nivelul aparatului respirator, cauzând inevitabil decesul.

Alessia are șanse de recuperare, dar șansa ei la o viață nouă depinde de cel mai scump tratament din lume, Zolgensma, pentru care este necesară suma de 2.1 milioane de dolari.

Timp de două zile, în cadrul târgului, participanții pot achiziționa diverse produse pentru cei mici, dar și pentru cei mari: jucării, articole de îmbrăcăminte pentru copii și adulți, încălțăminte, accesorii, cărți și decorațiuni. Evenimentul se va desfășura în aer liber, conform tuturor măsurilor de siguranță impuse în contextul pandemiei de coronavirus.

Banii obținuți din vânzări vor fi virați integral în contul Asociației pentru micuțul Noel, care a demarat campania „Împreună pentru Alessia – SMA”.

Faptul că în luna iulie 2020, Asociația a încheiat cu succes proiectul de strângere de fonduri pentru Noel, micuțul diagnosticat cu aceeași boală rară, SMA1, oferindu-i acestuia șansa la viață, dovedește tuturor că o astfel de minune se poate produce și în cazul Alessiei. Astfel, toți cei care doresc să contribuie la înfăptuirea unei astfel de minuni o pot face, în cadrul târgului, printr-un gest admirabil. De cele mai multe ori, micile fapte bune împlinesc visuri mari. În situația de față, pot chiar salva o viață.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Târg caritabil pentru micuța Alessia, în parcarea Shopping City Suceava.
 Vizualizări articol: 1433 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Târg caritabil pentru micuța Alessia, în parcarea Shopping City Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei