Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 sep 2020 - Anul XXV, nr. 212 (7517)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Polițiștii de la Șcheia au scăpat de unul dintre hoții notorii, care le-a tăiat cauciucurile la o mașină

Miercuri, 9 Septembrie 2020 (16:35:05)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiștii de la Secția Rurală Șcheia au pus în aplicare, marți după-amiază, o sentință penală rămasă definitivă prin care Samir Stancu, în vârstă de 18 ani, a fost condamnat la 2 ani și 2 luni de închisoare într-un centru de detenție pentru minori. Tânărul de 18 ani, cu domiciliul în municipiul Rădăuți, dar care a locuit efectiv în ultimii ani la Șcheia, le-a dat mari bătăi de cap localnicilor și oamenilor legii din Șcheia în ultimii 3-4 ani de zile. El a fost implicat în numeroase furturi din jurul vârstei de 14 ani, însă a scăpat ușor până acum, cu pedepse de genul asistării zilnice specializate timp de câteva luni.

Stancu a fost judecat și condamnat inclusiv pentru ultraj după ce, în luna august a anului 2017, au fost tăiate cauciucurile a două maşini din curtea Postului de Poliție Șcheia. Una dintre maşini era autospecială de Poliție, iar a doua era maşina personală a unei polițiste. Din cercetări a rezultat fără dubiu că au fost doi autori, unul dintre ei fiind Samir Stancu.

Represaliile romilor au venit după ce polițiştii îi opriseră pentru un control pe stradă şi le confiscaseră o sumă de bani pe care nu o puteau justifica.

În noaptea de 10 spre 11 august 2017, un echipaj al Poliției Șcheia a oprit trei tineri de etnie romă cunoscuți cu preocupări infracționale, pentru o verificare de rutină. Asupra lor a fost găsită suma de 300 de lei, pe care nu o puteau justifica. Polițiştii au confiscat suma de bani, în acest sens fiind întocmit un proces verbal de constatare.

În aceeaşi noapte, poliţiştii au găsit în curtea instituţiei patru roţi sparte la autospeciala de poliţie, precum şi două la maşina personală a unei agente de poliţie, care făcea parte din echipajul care i-a oprit pe tinerii romi.

Încă din acea noapte, polițiştii au adunat date despre autori, ulterior fiind stabilită întreaga activitate infracțională.

Pentru ultraj, Samir a fost condamnat la măsura asistării zilnice pe o perioadă de 6 luni, asta în condițiile în care la comiterea faptei avea 15 ani.

Revenind la momentul actual, tânărul a fost ridicat de polițiști și transportat la Centrul de detenție Tichilești Brăila, unde își va executa pedeapsa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Polițiștii de la Șcheia au scăpat de unul dintre hoții notorii, care le-a tăiat cauciucurile la o mașină.
 Vizualizări articol: 1865 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Polițiștii de la Șcheia au scăpat de unul dintre hoții notorii, care le-a tăiat cauciucurile la o mașină0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei