Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 sep 2020 - Anul XXV, nr. 212 (7517)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ponta consideră că Alexandra Harja Samsonescu este politica viitorului, iar Florin Sinescu este alternativa pentru schimbare

Miercuri, 9 Septembrie 2020 (14:25:48)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Pro România, Victor Ponta, s-a aflat, miercuri, în județul Suceava pentru a-i susține pe candidații acestui partid pentru președinția Consiliului Județean, Alexandru Harja Samsonescu, și Primăria Suceava, Florin Sinescu. În cadrul unei conferințe de presă susținută alături de cei doi și de liderul Pro România Suceava, Cătălin Nechifor, Victor Ponta a spus că își dorește ca alegătorii din județ să vadă în acest partid alternativa la PSD și PNL. „Mă bucur foarte mult că Alexandra este un exemplu a ceea ce înțelege Pro România prin politică de viitor. E suficient să puneți două fotografii, una cu domnul Flutur, ca să vedeți cum arată politica trecutului, și una cu Alexandra, cum va trebui să arate politica în viitor”, a declarat liderul Pro România. Victor Ponta a adăugat că Florin Sinescu este un om alături de care a lucrat, acesta fiind momentul de alternativă pentru locuitorii Sucevei, care spun că după 16 ani e nevoie de o schimbare. „Florin Sinescu chiar oferă această alternativă. Nu poate nimeni să spună că nu avem ce să facem, că rămânem tot cu același primar pentru că nu avem cu cine să votăm. Ba da. Avem un candidat serios și capabil pentru municipiu. Îmi doresc ca în Suceava oamenii să vadă în Pro România ceea ce de fapt am construit. O alternativă și pentru PSD și pentru PNL”, a precizat Victor Ponta. El s-a declarat convins de faptul că aceste alegeri, la modul cum sunt organizate, în nici un caz nu vor fi democratice sau nu vor reflecta ceea ce oamenii așteaptă, ci vor reflecta niște jocuri politice mai mult sau mai puțin corecte.

Președintele Pro România a mai adăugat că acest partid și-a asumat rolul cel mai greu, cel de a sparge „blatul la nivel național”. „De asta am și rămas singuri împotriva tuturor și de asta sunt atât de trist uneori când văd că noi ne luptăm cu PNL și cei de la PSD se luptă cu noi și ne sancționează că luptăm cu PNL. Dar când îți alegi rolul ăsta, ți-l duci. Nu am venit să ne plângem”, a precizat Ponta. El a ținut să precizeze faptul că a venit la Suceava și pentru a-i mulțumi lui Cătălin Nechifor, acesta fiind pe lista celor care nu l-au dezamăgit niciodată.

În același timp, Victor Ponta a spus că este mai puțin fericit acum la Suceava, față de alte vizite, având în vedere ceea ce s-a întâmplat aici în această primăvară în plină pandemie de coronavirus. „Cred că Suceava a trecut printr-un moment traumatizant în această primăvară, atunci când atâția oameni și-au pierdut viața. Atâția oameni a căror viață putea fi salvată. Dar din păcate la Suceava, mai mult ca oriunde în altă parte, s-a dovedit că incompetența ucide. S-a dovedit că din păcate corupția politică ucide și s-a dovedit că în România se poate întâmpla să ucidă incompetența și corupția și să nu răspundă nimeni”, a spus liderul Pro România. El a mai adăugat că își dorește pentru județul Suceava, pentru Bucovina, ca oamenii de aici să piară cât mai puțin în acest an și în anii care urmează „și să reconstruiască o speranță pe care o câștigaseră în ultimii ani”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta consideră că Alexandra Harja Samsonescu este politica viitorului, iar Florin Sinescu este alternativa pentru schimbare.
 Vizualizări articol: 1236 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta consideră că Alexandra Harja Samsonescu este politica viitorului, iar Florin Sinescu este alternativa pentru schimbare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei