Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 aug 2020 - Anul XXV, nr. 190 (7495)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

O fetiță de 3 ani a ajuns la spital cu arsuri, după ce și-a dat foc la haine

Vineri, 14 August 2020 (13:38:36)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O fetiță de numai 3 ani din comuna Pătrăuți a ajuns la spital cu arsuri pe 35 % din suprafața corpului, după ce a fost lăsată nesupravegheată și a aprins hainele de pe ea.

Incidentul s-a petrecut în cursul zilei de luni, însă mama fetiței s-a deplasat cu minora de 3 ani la spital abia trei zile mai târziu, în cursul zilei de joi. În cursul aceleiași după amiezi au fost informați despre eveniment și polițiștii Secției de Poliție Rurală Dărmănești, care au demarat cercetările.

S-a stabilit astfel că în cursul zilei de luni, 10 august, fetița se juca cu o brichetă în casa de locuit din satul Pătrăuți. La un moment dat, lipsită de supravegherea mamei, care a declarat că hrănea în acel moment alt copil, fetița și-a aprins cu bricheta hainele cu care era îmbrăcată, suferind arsuri pe tot corpul. Crezînd că poate fi tratată acasă de arsurile suferite, mama fetiței a amânat aproape 3 zile prezentarea la o unitate medicală, însă joi, văzând că starea fetiței se deteriorează, a plecat spre Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava. Medicii au diagnosticat fetița în urma consultațiilor de specialitate cu „arsuri de grad II, III pe o suprafață de 35% din corp”, din cauza stării precare de sănătate, ea fiind transferată la o unitate medicală din municipiul Iași. Polițiștii fac cercetări în cadrul unui dosar penal deschis pentru săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O fetiță de 3 ani a ajuns la spital cu arsuri, după ce și-a dat foc la haine.
 Vizualizări articol: 1268 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
O fetiță de 3 ani a ajuns la spital cu arsuri, după ce și-a dat foc la haine5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei