Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 aug 2020 - Anul XXV, nr. 190 (7495)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

O campanie altfel

De pe bicicletă și cu sinceritate, Andrei Bacoș este convins că va deveni consilier local

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La doar 33 de ani, Andrei Bacoș are convingerea că după alegerile din 27 septembrie va deveni consilier local în municipiul Suceava. De unde această siguranță? Poate și din faptul că nu are nimic de pierdut, iar aparițiile sale publice au stârnit interesul multor partide care l-au și ofertat, dar în final a decis să candideze independent. În urmă cu două luni a luat decizia de a intra în Consiliul Local pentru a putea susține proiectele care vizează dezvoltarea municipiului Suceava.

”Am făcut de-a lungul timpului campanii umanitare și cred că simțul meu civic este mai ridicat. Dar pentru a fi util oamenilor din Suceava trebuie să ajung în Consiliul Local, că altfel stăm pe margine și deciziile se iau de către alte persoane, care uneori nu sunt chiar bine intenționate”, a dezvăluit Andrei motivul pentru care a decis să intre în această luptă.

Cu ocazia acțiunilor umanitare pe care le-a derulat a putut observa oameni cărora administrația locală nu le-a întins nici o mână de ajutor și spune că și acest detaliu a contribuit la decizia de a candida. Între timp, a reușit să strângă aproape 600 de semnături pentru a le depune la Biroul Electoral Județean, mare parte chiar de el personal, dar și cu ajutorul prietenilor care îl susțin și cărora a dorit le mulțumească public pentru implicare.

”Nu vreau să fiu ca toți politicienii și de aceea voi aborda campania electorală în stilul meu. Voi merge cu bicicleta, așa cum fac de multă vreme, și mă voi opri să discut cu oamenii. Iar tot ceea ce mi se pare că nu este în regulă și trebuie semnalat va avea parte de toată atenția mea și voi posta filmulețe cu ceea ce am observat”, a mărturisit Andrei Bacoș.

Întrebat care ar fi trei cuvinte definitorii pentru propria persoană, tânărul candidat nu a stat pe gânduri și le-a enumerat: ”empatie, transparență și responsabilitate”.  

Pentru cei care nu îl cunosc, Andrei Bacoș este căsătorit, are doi copii și are funcția de administrator a patru săli de sport din Suceava și Botoșani. A absolvit cursurile Facultății de Administrarea Afacerilor la Universitatea ”Ștefan cel Mare” Suceava, iar apoi a urmat cursurile de master Audit și Guvernanță Corporatistă. Cu ocazia studiilor universitare a luat un premiu de excelență pentru idei în dezvoltarea afacerilor în urma unui concurs dintre universitățile din Suceava, Oradea și Timișoara.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului De pe bicicletă și cu sinceritate, Andrei Bacoș este convins că va deveni consilier local.
 Vizualizări articol: 2608 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
De pe bicicletă și cu sinceritate, Andrei Bacoș este convins că va deveni consilier local1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei