Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 iul 2020 - Anul XXV, nr. 165 (7470)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Prefectul și șeful DSP au verificat, joi, Spitalul „Sf. Luca” din Sucevița și Spitalul Rădăuți

Joi, 16 Iulie 2020 (15:00:32)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan și directorul executiv interimar al Direcției de Sănătate Publică Suceava, dr. Dinu Sădean au vizitat, joi, Spitalul de Îngrijiri Paliative „Sf. Luca” Sucevița, Căminul pentru Persoane Vârstnice Rădăuți și Spitalul Municipal Rădăuți, cu scopul de a verifica modul de respectare a măsurilor de protecție și prevenire a răspândirii SARS- CoV 2, a informat Prefectura, printr-un comunicat de presă.

Conform comunicatului, au fost verificate existența echipamentelor de protecție pentru personal, asigurarea circuitelor epidemiologice, fiind discutate punctual, cu managerii unităților socio-medicale, aspectele privind eventualele riscuri identificate și măsurile de eliminare adoptate pentru a preveni răspândirea infecțiilor provocate de noul coronavirus.

Reamintim că atât la căminul pentru vârstnici, cât și la Spitalul „Sfântul Luca” au fost focare de Covid-19, iar  Spitalul Municipal Rădăuți are 100 de locuri pentru pacienți diagnosticați cu Covid, cu forme ușoare și medii de boală.

La această oră, în Spitalul Municipal Rădăuți sunt internați 15 pacienți diagnosticați cu Covid- 19 și 14 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

În Spitalul de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, joi erau internați în total 544 de pacienți, dintre care  105 pacienți cu Covid- 19, 124 pacienți în zona tampon și 315 pacienți cu alte afecțiuni (non-Covid). Din cei 105 pacienți diagnosticați Covid- 19, 67 pacienți prezintă forme medii ale bolii și 26 forme ușoare. La Terapie Intensivă sunt 12 pacienți, dintre care șase sunt ventilați mecanic.

Precizăm că persoanele suspecte Covid-19, internate în zonele tampon, în cazul confirmării infecției cu noul coronavirus sunt declarate pacienți diagnosticați Covid-19, fără a fi influențată statistica în ceea ce privește numărul de internări. 

Conform datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 3.619 de persoane declarate vindecate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prefectul și șeful DSP au verificat, joi, Spitalul „Sf. Luca” din Sucevița și Spitalul Rădăuți.
 Vizualizări articol: 1492 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 1 vot
Prefectul și șeful DSP au verificat, joi, Spitalul „Sf. Luca” din Sucevița și Spitalul Rădăuți3.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei