Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 iun 2020 - Anul XXV, nr. 132 (7437)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Asociația sportivă Suceava pe Bicicletă și-a reluat activitățile și anunță organizarea celei de-a II-a ediții a Bucovina MTB

Luni, 8 Iunie 2020 (16:59:00)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Una dintre cele mai energice asociații sportive din județ - Suceava pe Bicicletă - și-a reluat activitatea de sâmbătă, 6 iunie, după aproape 4 luni de suspendare a acestora, din cauza pandemiei de coronavirus.

“Vești bune! Ne-am reîntors la vechile obiceiuri: ture și voie bună! Dar cea mai bună veste este organizarea ediției a II-a Bucovina MTB - 12 septembrie 2020!”, au anunțat aceștia, pe pagina asociației, prezentând și o fotografie de grup realizată la Cetatea de Scaun Suceava, cel mai reprezentativ obiectiv turistic din județ. Imaginea surprinde nu doar noul echipament pentru sezonul 2020-2021, ci și noii membri care s-au alăturat echipei, ajunsă acum la un total de 25 de persoane.

În fotografia de grup realizată la Cetate sunt, de la stânga la dreapta: David Pasat, Claudiu Macsim, Aurelian Muntean, Emil Moțco, Rareș Tănase, Victor Toma, Ionuț Bălan, Vlăduț Girigan, Mihai Cervinschi, Felix Smetaniuc, Ruxandra Dura, Andrei Toma, Manuel Ignat, Andrei Butnaru, Dorin Crăciunescu, Mario Toma, Bogdan Dura, Ionuț Popovici, Cătălin Tartacan.

După ședința foto, cu toții au sărbătorit momentul în stilul lor caracteristic, cu o tură pe biciclete până la Mănăstirea Dragomirna.

Ediția a II-a a Bucovina MTB, din data de 12 septembrie, va avea ca punct de plecare comuna Capu Câmpului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Asociația sportivă Suceava pe Bicicletă și-a reluat activitățile și anunță organizarea celei de-a II-a ediții a Bucovina MTB.
 Vizualizări articol: 2036 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Asociația sportivă Suceava pe Bicicletă și-a reluat activitățile și anunță organizarea celei de-a II-a ediții a Bucovina MTB5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei