Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 mai 2020 - Anul XXV, nr. 116 (7421)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ioan Stan: Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, încearcă „cu disperare” să-și refacă imaginea

Miercuri, 20 Mai 2020 (16:21:06)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, consideră că președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, încearcă „cu disperare” să-și refacă imaginea. Ioan Stan a spus că l-a văzut pe Gheorghe Flutur vorbind despre proiectul „Dezvoltarea infrastructurii de apa și apă uzată din Județul Suceava în perioada 2014-2020” ca și cum ar fi o realizare proprie.

„Înțelegem că dumnealui se află într-o continuă campanie electorală și că încearcă cu disperare să-și refacă imaginea distrusă de felul în care a gestionat epidemia de Covid-19 la nivelul județului, dar asta nu-i oferă dreptul de a se lăuda cu munca altora. Pentru că el uită în mod voit să specifice că acest proiect, cu adevărat important pentru județ, nu este o realizare a domniei sale, nici a Consiliului Județean Suceava, ci a ACET-ului în colaborare cu AJAC, aceste două entități fiind cele care au muncit pentru obținerea finanțării respective”, a explicat Ioan Stan.

El a arătat că instituția condusă de Gheorghe Flutur nici măcar nu are în patrimoniu rețele de apă, stații de epurare etc., însă pentru șeful administrației județene „alegătorii nu trebuie să cunoască aceste <amănunte>”.

De asemenea, liderul PSD Suceava a declarat că tot Gheorghe Flutur aducea marți în atenția publică faptul că sunt continuate demersurile în ceea ce privește înființarea unui centru de tineret și o tabără școlară la Bucșoaia, în Frasin. „Suntem convinși că această inițiativă nu este altceva decât un alt tertip electoral, care nu va avea nici o finalitate practică, înscriindu-se în lista de elucubrații cu care ne-a învățat deja președintele Consiliului Județean Suceava, ca aeroportul de la Floreni, autostrăzile cu tuneluri prin munți, spitalul de copii și altele. Având în vedere experiența sa politică ne-am fi aștepta să știe că locuitorii județului Suceava nu mai umblă după fantasmagorii, ci așteaptă să le fie rezolvate problemele reale, practice, cu care se confruntă zi de zi”, a precizat Stan.

El a adăugat că în ultima vreme realitatea îl sperie pe președintele Consiliului Județean Suceava, deoarece aceasta îi demonstrează în mod repetat că nu este nici pe departe profesionistul în care a pozat ani de zile. ”Din acest motiv o evită, fie lăudându-se cu realizările altora, fie prezentând proiecte care nu se vor materializa niciodată, sperând ca aceste tactici manipulatorii să-i aducă noi adepți. Nu este cazul”, a mai spus Ioan Stan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Stan: Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, încearcă „cu disperare” să-și refacă imaginea.
 Vizualizări articol: 1132 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Ioan Stan: Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, încearcă „cu disperare” să-și refacă imaginea1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei