Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 apr 2020 - Anul XXV, nr. 96 (7401)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

DGASPC Suceava angajează fără concurs, pe o perioadă de 3 luni, asistenți medicali, infirmiere, medici

Luni, 27 Aprilie 2020 (13:55:50)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava angajează fără concurs, pe durată determinată de 3 luni, mai multe categorii de personal, printre care asistente, infirmiere, medici. Este nevoie de ocuparea următoarelor posturi: un post de asistent medical debutant (PL) la Casa de tip familial "O Nouă Viaţă" Suceava (persoana angajată pe acest post va fi delegată la Centrul de recuperare şi reabilitare neuropsihiatrică Sasca Mică); un post de asistent medical debutant (PL) la Centrul maternal Gura Humorului (persoana angajată pe acest post va fi delegată la Centrul de recuperare şi reabilitare neuropsihiatrică Costâna); un post de asistent medical (PL) la Centrul de plasament "Speranţa" Suceava, pentru că persoana angajată pe acest post va fi delegată la Centrul de recuperare şi reabilitare neuropsihiatrică Costîna; un post de asistent medical (PL) la Centrul de recuperare şi reabilitare persoane cu handicap Pojorâta (persoana angajată pe acest post va fi delegată la Centrul de recuperare şi reabilitare neuropsihiatrică Sasca Mică); Două posturi de infirmieră la Centrul de recuperare şi reabilitare persoane cu handicap Pojorâta (persoanele angajate pe aceste posturi vor fi delegate la Centrul de recuperare şi reabilitare neuropsihiatrică Costâna); un post de medic specialist cu jumătate de normă la Centrul de recuperare şi reabilitare neuropsihiatrică Zvoriștea (persoana angajată pe acest post va fi delegată la Centrul de recuperare şi reabilitare neuropsihiatrică Costâna).

 

·       Rezultatul selecției dosarelor, pe 29 aprilie

Mai multe informații despre condițiile angajării pe fiecare post în parte puteți obține accesând http://dgaspcsv.ro/. Documentele se vor depune, pe cât posibil electronic (scanate),  pe adresa de e-mail: mihagrig@yahoo.com.Candidații declarați “admis” la selecția dosarelor, vor prezenta la angajare actele şi în original, în vederea verificării conformităţii copiilor cu acestea.Perioada în care se pot depune dosarele de angajare este: 27- 28 aprilie 2020, până la ora 16.30. Rezultatul selecției dosarelor va fi afişat pe pagina de internet a instituției DGASPC Suceava, pe 29.04.2020. Persoana declarată admisă la selecția dosarelor va fi încadrată pe postul pe care s-a înscris, pe perioadă determinată de 3 luni.Informaţii suplimentare se pot obţine și de la Serviciul  resurse umane, telefon 0230/520172 sau 0330/401068 (interior 167), e-mail: office@dpcsv.ro, persoana de contact, Grigorescu Mihaela, consilier, grad profesional superior la Serviciul resurse umane.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului DGASPC Suceava angajează fără concurs, pe o perioadă de 3 luni, asistenți medicali, infirmiere, medici.
 Vizualizări articol: 3143 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DGASPC Suceava angajează fără concurs, pe o perioadă de 3 luni, asistenți medicali, infirmiere, medici0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei