Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 apr 2020 - Anul XXV, nr. 88 (7393)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bătrânii și familiile nevoiașe din Berchișești au primit alimente și măști de protecție din partea primăriei

Miercuri, 15 Aprilie 2020 (13:45:51)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria din Berchișești a distribuit produse alimentare și măști de protecție cetățenilor din comună cu vârsta de peste 65 de ani, celor fără familie, familiilor monoparentale, dar și persoanelor cu situație materială precară și altor cetățeni aflați în stare de vulnerabilitate.
„Am derulat această acțiune din dorința de a-i ajuta pe semenii noștri cu probleme, mai ales că am înregistrat mai multe solicitări de sprijin din partea localnicilor.
Împreună cu angajații primăriei și un grup entuziast de voluntari ne-am deplasat la casele adresanților pachetelor noastre, asigurându-ne că niciun localnic aflat în situație dificilă nu este uitat”, a spus primarul din Berchișești, Violeta Țăran. Ea s-a declarat mulțumită de faptul că vârstnicii și ceilalți beneficiari ai ajutoarelor au fost bucuroși de vizitele făcute la casele lor, aceștia având astfel toate cele trebuincioase, atât pentru zilele de Paște, cât și pentru perioada următoare a stării de urgență.
„Mulțumesc pe această cale tuturor celor care ne-au sprijinit în demersul nostru, precum și inimoșilor voluntari implicați: Oniga Violeta, Maloș Eliza, Oniga Alexandru, Țăran Cătălin.
Vă recomandăm în continuare să respectați indicațiile autorităților și să evitați orice fel deplasare în afara gospodăriei, în afara celor de strictă necesitate”, a mai precizat primarul din Berchișești.

Violeta Țăran a amintit și de faptul că în ultima ședință, Comitetul local pentru situații de urgență Berchișești a decis emiterea unei hotărâri referitoare la stabilirea acțiunilor împotriva îmbolnăvirilor cu noul coronavirus, precum și alte măsuri specifice în conformitate cu prevederile cuprinse în Ordonanțele Militare în vigoare.
„La nivelul comunei noastre, am luat, imediat după ce municipiul Suceava și celelalte localități învecinate au intrat în carantină, măsuri pentru asigurarea funcționării serviciilor de protecție și asistență socială, a serviciilor de utilități publice, precum și aprovizionarea cu alimente de bază pentru persoanele fără susținători sau altă formă de ajutor și care nu se pot deplasa de la locuință sau gospodărie”, a explicat Violeta Țăran. Ea a mai spus că în aceeași ședință s-a decis obligativitatea purtării de măști și mănuși în incinta primăriei. Violeta Țăran le-a recomandat cetățenilor din comună să procedeze la fel. „Totodată, am impus măsura izolării la domiciliu a persoanelor care s-au externat sau urmează să se externeze zilele următoare din spital, precum și a autoizolării pentru 14 zile a celor care au avut vreun contact cu persoane internate la spitalul din Suceava, împreună cu familiile acestora”, a declarat Violeta Țăran, care a mai adăugat că în aceeași ședință s-a hotărât dezinfecția drumurilor publice, lucrări care au mai fost făcute în această comună.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătrânii și familiile nevoiașe din Berchișești au primit alimente și măști de protecție din partea primăriei.
 Vizualizări articol: 1765 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bătrânii și familiile nevoiașe din Berchișești au primit alimente și măști de protecție din partea primăriei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei