Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 apr 2020 - Anul XXV, nr. 79 (7384)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Amenzi de 60.000 de lei aplicate pentru nerespectarea ordonanțelor militare doar în ultimele zile

Sâmbătă, 4 Aprilie 2020 (16:06:46)

Chiar dacă autoritățile le-au recomandat cetățenilor să își restrângă activitățile sociale și să limiteze contactele directe cu persoane necunoscute, sunt destui cei care, în special cei provenind din cătunele mărginașe ale județului, nu au respectat măsurile impuse  de ordonanțele militare. Controalele efectuate de către polițiști în aceste localități mai izolate și cu comunități de romi au dus la aplicarea a nu mai puțin de 25 de sancțiuni în valoare de peste 60.000 de lei,  doar în ultimele zile.

În primele două zile ale lunii aprilie, polițiștii din Gălănești au efectuat acțiuni de prevenire a încălcării măsurilor impuse prin ordonanțele militare, privind măsurile de izolare voluntară la domiciliu, precum și măsura carantinei în centrele special constituite. Acțiunile au vizat satele Voitinel din aceeași comună și satul Vuliva din comuna Frătăuții Noi, unde au fost verificate 108 persoane izolate la domiciliu. A fost depistată o persoană din Voitinel care nu a respectat măsura izolării și care a fost plasată în carantină și sancționată cu o amendă în valoare de 5.000 de lei, iar alte 8 persoane au fost sancționate pentru încălcarea normelor legale privind întocmirea declarației pe propria răspundere. În cadrul aceleiași acțiuni a fost depistat și un bărbat de 35 de ani din satul Vuliva care părăsise locul de autoizolare și se deplasa pe drum, el fiind trimis pentru 14 zile în stare de carantină într-o locație stabilită de polițiști. Alte 5 sancțiuni au fost aplicate pentru încălcarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, toate în valoare de 2.800 lei.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din IPJ Suceava au acționat joi pentru prevenirea răspândirii noului tip de coronavirus în zona de responsabilitate a Secției de poliție rurală Gălănești, fiind legitimate 35 de persoane și controlate 17 vehicule. Au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale în valoare de 25.000 lei, 6 dintre acestea pentru nerespectarea ordonanțelor militare.

În cursul zilei de vineri polițiștii au organizat o acțiune punctuală în zona satului Gulia din orașul Dolhasca, fiind legitimate peste 50 de persoane și controlate 18 autovehicule. Aici au fost verificate toate persoanele aflate în izolare la domiciliu și au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale în valoare de 10.000 lei din cauza nerespectării acelorași ordonanțe militare. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amenzi de 60.000 de lei aplicate pentru nerespectarea ordonanțelor militare doar în ultimele zile.
 Vizualizări articol: 2140 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Amenzi de 60.000 de lei aplicate pentru nerespectarea ordonanțelor militare doar în ultimele zile0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei