Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 apr 2020 - Anul XXV, nr. 79 (7384)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Marian Andronache solicită Guvernului să impulsioneze companiile Ford și Dacia să producă ventilatoare medicale

Sâmbătă, 4 Aprilie 2020 (16:29:37)

Liderul PMP Suceava și vicepreședinte național al partidului, Marian Andronache, solicită Guvernului să impulsioneze companiile Ford și Dacia să producă ventilatoare medicale. Marian Andronache a spus că în prezent există o nevoie acută de ventilatoare ca dispozitive de salvare a vieții în gestionarea infecțiilor cu COVID-19, în spitalele din toată România și mai ales la Suceava. El consideră că o soluție validă de răspuns la această problemă este ca acestea să fie produse în România. „Acest lucru este posibil, mai ales acum că Medtronic, liderul mondial în domeniul tehnologiei medicale, a anunțat că va face publice specificațiile de design pentru ventilatorul Puritan Bennett, pentru a permite participanților din industrii să acceseze posibilitatea de a fabrica rapid ventilatoare medicale. Ventilatorul PB 560 este deja vândut în 35 de țări din întreaga lume și este un ventilator compact, ușor și portabil, care oferă suport pentru căile respiratorii atât pentru adulți, cât și pentru copii. Poate fi utilizat în medii clinice și acasă și oferă suport respirator mobil. Producătorii, inventatorii, start-up-urile și instituțiile academice pot dezvolta rapid proiectarea și producția ventilatorului. Manualul de produs și service al ventilatorului PB 560, documentele privind cerințele de proiectare, documentele și schemele de fabricație, precum și codul de software sunt deja disponibile pe site-ul celor de la Medtronic”, a explicat Andronache. El a precizat că posibilitatea producției rapide de ventilatoare medicale ar putea fi pusă în practică la fabricile Dacia și Ford, dacă Guvernul s-ar implica în impulsionarea și sprijinirea acestor companii pentru ca ele să își adapteze fluxul de producție pentru fabricarea acestor echipamente medicale. Marian Andronche a amintit că reprezentanții industriei auto și-au exprimat deja dorința de a contribui, de a ajuta economia românească și românii prin producția de materiale esenţiale, măşti, biocide sau combinezoane și fac parte din echipa care participă la proiectul naţional pentru realizarea unui ventilator necesar pentru a ajuta respiraţia bolnavilor de COVID-19. „Numai că acolo deocamdată ne aflăm la stadiul de proiect, nu există încă rezultate concrete. Medtronic ne oferă o soluție fezabilă pe care suntem datori, față de toți românii, să o luăm în seamă și să facem tot posibilul să o punem în practică. Acest lucru se întâmplă deja în Marea Britanie, unde producătorul de motoare Formula 1 de la Mercedes-Benz a proiectat un nou dispozitiv care îi poate ajuta pe bolnavii de coronavirus să respire mai ușor, și sunt multe alte asemenea exemple în Europa. Acest lucru trebuie să se întâmple și la noi”, a încheiat Andronache.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marian Andronache solicită Guvernului să impulsioneze companiile Ford și Dacia să producă ventilatoare medicale.
 Vizualizări articol: 1759 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Marian Andronache solicită Guvernului să impulsioneze companiile Ford și Dacia să producă ventilatoare medicale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei