Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 31 dec 2019 - Anul XXIV, nr. 304 (7305)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Autoritățile le recomandă sucevenilor să nu depășească limitele decenței la evenimentele organizate de Revelion

Marţi, 31 Decembrie 2019 (14:40:16)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Autoritățile județene le recomandă sucevenilor să nu utilizeze petarde și să nu depășească limitele decenței la evenimentele care vor avea loc în noaptea de Revelion. Prefectura Suceava a transmis că în vederea asigurării la parametri optimi a măsurilor de ordine și liniște publică și de siguranță a cetățenilor pentru perioada Sărbătorilor de iarnă, la nivelul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență al județului Suceava au fost stabilite o serie de măsuri de prevenire, monitorizare și de reacție eficientă a tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniu. În acest sens, la sediul Palatului Administrativ, a avut loc astăzi, 31 decembrie 2019, o ședință operativă unde au fost analizate măsurile luate pentru perioada următoare, conform Planului de măsuri pentru sezonul rece 2019-2020.

„De asemenea factorii responsabili au participat la o videoconferință cu Ministrul Afacerilor Interne, domnul Marcel Ion Vela, unde au fost reiterate aspectele menționate mai sus, astfel încât trecerea dintre ani să nu fie umbrită de evenimente nedorite. Pe linia situațiilor de urgență au fost prezentate măsurile dispuse pentru organizatorii evenimentelor desfăşurate cu ocazia Revelionului, care să aibă drept consecință principală siguranța cetățeanului. Cadrele specializate ale Ministerului Afacerilor Interne vor asigura paza și protecția instituțională la obiectivele din responsabilitate”, a declarat prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan. Într-un comunicat transmis de Prefectura Suceava se arată că pentru desfășurarea acestor manifestări în condiții de maximă siguranță și pentru prevenirea producerii oricăror incidente nedorite, se recomandă persoanelor participante să nu utilizeze petarde și să nu depăşească limitele decenţei în manifestările comportamentale. „De asemenea, să ţină cont că manifestările obscene şi cele contra bunelor moravuri sunt sancţionate de lege”, se arată în comunicat. De asemenea, turiştilor care vor petrece Revelionul în zonele montane din județul Suceava li se recomandă să ţină cont de avertizările meteo, să nu se aventureze pe traseele turistice fără un echipament adecvat şi să aibă în permanenţă asupra lor un telefon mobil pentru a semnala la numărul de urgenţă 112 orice incident legat de ordinea publică sau în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte antisociale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Autoritățile le recomandă sucevenilor să nu depășească limitele decenței la evenimentele organizate de Revelion.
 Vizualizări articol: 2560 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autoritățile le recomandă sucevenilor să nu depășească limitele decenței la evenimentele organizate de Revelion0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei