Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 31 dec 2019 - Anul XXIV, nr. 304 (7305)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Colaborare

Netcom Activ împreună cu Daikin lansează un nou aparat de aer condiţionat din gama premium

Încă de la înfiinţare, Netcom Activ joacă un rol important pe piaţa de climatizare din Suceava, nordul Moldovei şi nu numai, acesta crescând odată cu dobândirea statutului de dealer al Daikin în anul 2008. De la instalarea de aparate de aer condiţionat simple, până la realizarea de proiecte complexe constând în sisteme de climatizare cuprinzând centrale de tratare a aerului (CTA-uri), sisteme de climatizare complexe cu până la 64 de unităţi interioare (sisteme VRV), splituri, Sky Air-uri, Netcom Activ şi-a convins clienţii, printre care se regăsesc societăţi industriale şi bancare, unităţi militare, primării, dezvoltatori imobiliari, instituţii de învăţământ şi de cult, retaileri şi nu în ultimul rând persoane fizice de profesionalismul său. Experienţa trecută, feedback-ul pozitiv, contractele în derulare, precum şi cele ce urmează a fi semnate în perioada imediat următoare ne permit să considerăm că acest segment din paleta de servicii pe care Netcom Activ o pune la dispoziţia clienţilor săi va avea o dinamică pozitivă din ce în ce mai accelerată, odată cu creşterea continuă a calităţii lucrărilor şi a produselor premium ofertate.

 

Compania Daikin, o companie inovatoare

La nivel global, compania Daikin este prezentă în peste 145 de ţări, având peste 67.000 de angajaţi în cele 90 de fabrici. Cu o experienţă de peste 90 de ani în proiectarea şi fabricarea de tehnologii de încălzire şi răcire, Daikin este lider de piaţă în tehnologia pompelor de căldură, fiind renumit pentru abordarea sa inovatoare în ceea ce priveşte dezvoltarea de produse, precum şi pentru calitatea de neegalat şi versatilitatea soluţiilor sale integrate. De altfel, Daikin a lansat în 2014 prima generaţie de produse pentru segmentul rezidenţial, care folosesc exclusiv agentul frigorific R-32. În Europa compania are aproximativ 5.500 de angajaţi şi 10 fabrici de producţie cu sediul în Belgia, Republica Cehă, Franţa, Germania, Olanda, Italia, Turcia, Marea Britanie şi Spania.

Daikin este pe piaţa din România din 1994, având în prezent 40 de angajaţi şi o reţea complexă de distribuitori, axaţi pe soluţii comerciale, industriale şi rezidenţiale.

 

O nouă unitate de aer condiţionat, între eleganţă şi performanţă

Daikin completează gama Bluevolution cu o nouă unitate de aer condiţionat de perete – Stylish. Cu un design sofisticat şi funcţii unice, noul sistem reprezintă echilibrul perfect între eleganţă şi performanţă. Aşa cum indică numele, Stylish completează orice interior prin aspectul discret, oferind în acelaşi timp cel mai înalt nivel de confort şi eficienţă de top.

 

Aparat de aer condiţionat cu eficienţă maximă

Stylish furnizează cea mai ridicată eficienţă din categoria design şi atinge performanţe energetice ale clasei A+++ în încălzire şi răcire. Datorită componentelor sale complet reproiectate, Stylish este unul dintre cele mai eficiente aparate de aer condiţionat de pe piaţă. În plus, agentul frigorific R-32 garantează o eficienţă energetică ridicată şi un impact scăzut asupra mediului.

 

Design inteligent şi eficient

Măsurând numai 798 (l) x 189 (a) x 295 (î) mm, Stylish îşi menţine farmecul discret, fiind cea mai subţire şi compactă unitate interioară din segmentul său. Modelul este disponibil în trei variante de culoare: alb, argintiu şi negru. Atunci când aparatul este pornit, panoul de protecţie se deplasează paralel cu unitatea, menţinând aspectul elegant şi îmbunătăţind eficienţa sistemului. În plus, colţurile rotunjite completează estetica unităţii.

 

Detalii despre interiorul Stylish şi tehnologiile integrate

Stylish utilizează un ventilator de concepţie nouă pentru a optimiza jetul de aer, asigurând astfel o eficienţă energetică ridicată la un nivel de zgomot redus. Pentru a atinge eficienţa energetică de top, Daikin a proiectat un nou ventilator, care funcţionează eficient în unitatea Stylish de dimensiuni compacte. Împreună, ventilatorul şi schimbătorul de căldură ating niveluri superioare ale performanţei energetice, dar funcţionează la un nivel al zgomotului imperceptibil pentru persoanele din încăpere.

 

Jet de aer optimizat pentru confort perfect

Stylish utilizează fante special proiectate pentru a crea efectul Coandă, optimizând jetul de aer pentru un climat confortabil. Prin folosirea acestora, un jet de aer mai concentrat permite o distribuţie mai bună în întreaga cameră. Noul sistem determină modelul jetului de aer în funcţie de necesităţile spaţiului, de încălzire sau de răcire. Astfel, când unitatea este în modul încălzire, două fante direcţionează aerul în jos (jet de aer vertical), în timp ce în modul răcire fantele direcţionează aerul în sus (jet de aer către plafon). Prin crearea acestor modele diferite, Stylish previne curenţii de aer, asigurând o temperatură constantă şi confortabilă.

 

Senzorul ochi de grilă menţine stabilă temperatura din încăpere

Pentru a crea un climat şi mai confortabil, Stylish utilizează un senzor ochi de grilă care detectează temperatura de suprafaţă a unei camere. După determinarea temperaturii, senzorul ochi de grilă distribuie uniform aerul în încăpere, înainte de a comuta la un model al jetului de aer care să direcţioneze aerul cald sau rece în zonele în care este nevoie.

 

Confort sporit datorită controlului umidităţii

Confortul nu este determinat numai de calitatea sau temperatura aerului interior, ci şi de umiditate. Stylish utilizează setări diferite pentru a regla automat ventilatorul şi compresorul, astfel încât să atingă echilibrul perfect între temperatura şi umiditatea din încăpere. Tehnologia Inverter este utilizată pentru a gestiona intensitatea răcirii şi pentru a regla temperatura cu o abatere de cel mult 0,5 grade. În acest fel, se menţine un nivel optim de umiditate şi o temperatură plăcută.

 

Aer proaspăt şi curat

Prin integrarea tehnologiei Flash Streamer, Stylish îndepărtează particulele, alergenii sau mirosurile neplăcute, furnizând în interior aer de cea mai bună calitate.

 

Control inteligent şi facil

Cu Online Controller ca dotare standard, seria Stylish poate fi controlată cu uşurinţă de pe smartphone sau tabletă, oricând şi de oriunde. Pentru crearea climatului perfect de acasă e nevoie doar de o conexiune Wlan şi de aplicaţia gratuită Daikin Online Controller, prin intermediul căreia se poate seta, programa şi monitoriza sistemul Stylish. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Netcom Activ împreună cu Daikin lansează un nou aparat de aer condiţionat din gama premium.
 Vizualizări articol: 2600 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Netcom Activ împreună cu Daikin lansează un nou aparat de aer condiţionat din gama premium5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei