Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 31 dec 2019 - Anul XXIV, nr. 304 (7305)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Șoferul care a omorât cu mașina un tânăr în noaptea de Revelion și a fugit, arestat preventiv 30 de zile

Vineri, 3 Ianuarie 2020 (16:11:30)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tânărul de 21 de ani care a provocat nenorocirea de la miezul nopții, de Revelion, la Liteni-Moara, unde a accidentat mortal un alt tânăr, după care a fugit, fiind găsit după câteva ore, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Judecătoria a admis propunerea formulată de procurorul de caz și a dispus arestarea lui Vasile Troia, în vârstă de 21 de ani, din comuna Berchișești, pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.

Poliția a mai comunicat că autorul accidentului a fost găsit la Șcheia, în curtea unui localnic în care se afla și mașina ce prezenta avarii.

Tanarul de 21 de ani mai are la activ un dosar penal pentru infractiuni rutiere si a obtinut in urma cu aproximativ o luna permisul de conducere, desi este trimis in judecata. Postarile acestuia de pe facebook arata ca are probleme grave de exprimare si de cunoastere a limbii romane.

Reamintim că o dramă teribilă s-a consumat în noaptea dintre ani pe drumul județean din Liteni-Moara, chiar la ora 0.00. Un tânăr în localnic, care petrecea revelionul la un bar, a ieșit pe stradă, cu un grup de prieteni, cu artificii și cu șampania în mână. Un autoturism condus cu viteză foarte mare a intrat în plin în tânărul de 23 de ani, George Parașteac, care nu a avut nici o șansă de supraviețuire. Acesta a fost proiectat la o distanță de 30 de metri și nu a avut șanse de supraviețuire. Șoferul care a provocat nenorocirea și-a continuat în trombă drumul. Polițiștii au avut informații de la martorii din zonă legate de mașina implicată, un Peugeot 308, de culoare albă, cu număr de București. Polițiștii rutieri au găsit și imagini de pe camere de supraveghere și au stabilit mașina implicată în accident. Imediat au fost instituite filtre în trafic. În dimineața zilei de 1 ianuarie, șoferul care a omorât un om și a fugit a fost depistat. Este vorba de Vasile Troia, în vârstă de 21 de ani, din comuna Berchișești, care avea se pare carnet de conducere doar de o lună de zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șoferul care a omorât cu mașina un tânăr în noaptea de Revelion și a fugit, arestat preventiv 30 de zile.
 Vizualizări articol: 5402 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Șoferul care a omorât cu mașina un tânăr în noaptea de Revelion și a fugit, arestat preventiv 30 de zile1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei