Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 143 (7144)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Bărbatul care a aruncat cu pietre în mocăniţa de la Moldoviţa şi a tăiat cauciucurile mai multor maşini a fost reţinut

Duminică, 23 Iunie 2019 (13:53:17)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Vasile Tcaciuc, individul care a băgat groaza în turiştii care circulau cu mocăniţa de la Moldoviţa a fost reţinut în cursul zilei de duminică. Pe numele său fusese emisă o ordonanţă de reţinere pentru o perioadă de 24 de ore, numai că până să pună mâna poliţiştii pe el Vasile Tcaciuc a dispărut.

El a fost găsit în această dimineaţă, la Argel, iar ulterior a fost dus la poliţie pentru a i se aduce la cunoştinţă că numărul infracţiunilor pentru care este cercetat a crescut.

În afară de distrugere, Vasile Tcaciuc mai este cercetat acum şi pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice, dar şi infracţiuni la regimul feroviar.

Incidentele pentru care Vasile Tcaciuc a fost reţinut s-au petrecut luni, 17 iunie. După ce a blocat calea ferată de mai multe ori cu maşina personală şi cu bolovani puşi pe linie, punând în pericol siguranţa circulaţiei pe linia ferată îngustă, individul băut şi violent din Moldoviţa l-a lovit pe mecanic cu pietre, ţintind şi asupra vagoanelor cu turişti.

El a abandonat apoi maşina şi s-a dus cu bicicleta în parcarea din apropierea gării din localitate, unde turiştii îşi parcaseră maşinile, distrugând 10 cauciucuri de la autoturismele acestora. Cei aproape 200 de turişti din vagoanele Mocăniţei s-au aflat în pericol, după ce mecanicul a fost nevoit să frâneze brusc. Câţiva dintre aceştia au depus plângeri după vandalizarea autoturismelor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbatul care a aruncat cu pietre în mocăniţa de la Moldoviţa şi a tăiat cauciucurile mai multor maşini a fost reţinut.
 Vizualizări articol: 3396 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Bărbatul care a aruncat cu pietre în mocăniţa de la Moldoviţa şi a tăiat cauciucurile mai multor maşini a fost reţinut5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei