Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 116 (7117)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„La taifas cu cariera”, cu studenţi de la Administraţie Publică şi Poliţia Locală de la USV

Marţi, 21 Mai 2019 (13:55:11)

Grupurile de iniţiativă studenţească Administraţie Publică şi Poliţia Locală, coordonate de Centrul de Formare şi Cercetare în Administraţie Publică – CEFCAP, din cadrul Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative - USV, s-au reunit la sediul Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava, în Sala Senatului, la evenimentul cu tema „La taifas cu cariera”,  marţi, 21 mai. Tematica programului a vizat: provocările de pe piaţa muncii în mileniul 3, în lumea globalizării; planificarea şi dezvoltarea carierei în funcţia publică; dezvoltarea carierei studenţilor în funcţia publică europeană.

Invitaţii evenimentului au fost: Oana Elena Pintilei, secretar de stat – Secretariatul General al Guvernului, Vasile-Felix Cozma,preşedintele Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, Sabina Schnell, expert senior în sectorul public – Banca Mondială, prof. univ. dr. Mihai Dimian – prorector al Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava, prof. univ. dr. Ştefan Purici – prorector al Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava, conf. univ. dr. Camelia Ignătescu – decan al Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative, conf. univ. dr. Alunica Morariu, coordonator al Centrului de Formare şi Cercetare în Administraţia Publică – CEFCAP şi prodecan al Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative.

Evenimentul a fost organizat cu prilejul implementării proiectului cu titlul „Dezvoltăm idei noi pentru voi şi pentru noi – DIVON”, în valoare de 20.000 de lei, finanţat de Casa de Cultură a Studenţilor din municipiul Suceava şi cofinanţat de către un colectiv de cadre didactice ale Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative, precum şi de către Asociaţia LUMEN.

Studenţii au fost şi sunt consiliaţi la nivelul proiectului de către un colectiv de cadre didactice, membri ai CEFCAP din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava. Echipa de proiect este formată din studenţii de la programele de studii Administraţie Publică, Poliţie Locală şi Management şi Administraţie Europeană: Marinela Pentelescu – manager monitorizare şi evaluare, Andrei Malanciuc – responsabil logistic, financiar şi achiziţii, Mihaela-Brînduşa Şuhan –responsabil PR şi Ingrid-Roxana Roos – manager proiect. La dezvoltarea şi implementarea proiectului au contribuit şi alţi studenţi de la programele de studii Administraţie Publică şi Poliţie Locală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „La taifas cu cariera”, cu studenţi de la Administraţie Publică şi Poliţia Locală de la USV.
 Vizualizări articol: 1407 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„La taifas cu cariera”, cu studenţi de la Administraţie Publică şi Poliţia Locală de la USV0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei