Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 apr 2019 - Anul XXIV, nr. 91 (7092)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Câştigătorii Concursului naţional de creaţie plastică pentru preşcolari ,,Penelul Fermecat”

Joi, 18 Aprilie 2019 (12:23:00)
Juriul Concursului naţional de creaţie plastică pentru preşcolari ,,Penelul Fermecat” ediţia a –XIV- a, etapa naţională, a stabilit câştigătorii competiţiei. S-au acordat 265 de premii, pe secţiuni şi pe grupe de vârstă, Premiile acordate sunt: 4 mari premii pentru fiecare dintre cele 4 secțiuni, 108 premii I, 72 premii II, 45 premii III. Astfel, Marele Premiu ,,Penelul fermecat” pentru cea mai valoroasă creație plastică din cadrul secțiunii desen/pictură a fost acordat preșcolarului Miriam Clus, în vârstă de 5 ani, îndrumat de profesor pentru învățământ preșcolar Rodica Marțîneac, de la G.P.N. ,,Țăndărică” Suceava, Marele Premiu ,,Penelul fermecat” pentru cea mai valoroasă creație plastică din cadrul secțiunii grafică a fost acordat preșcolarului Martina Iavanovici, în vârstă de 6 ani, îndrumat de profesor pentru învățământ preșcolar Anamaria Iliesi, de la G.P.P. ,,Căsuța piticilor” Gura Humorului, Marele Premiu ,,Micul Maestru” pentru cea mai valoroasă creație plastică din cadrul secțiunii modelaj a fost atribuit preșcolarului Rareş Chiseliciuc, în vârstă de 4 ani, îndrumat de profesor pentru învățământ preșcolar Cristina Pîrghie, de la G.P.P. ,,Luminița” Siret, iar Marele Premiu ,,Măiestrie și Copilărie” pentru cea mai valoroasă creație plastică din cadrul secțiunii mozaic, a fost obținut de preșcolarul Sofia Hrişcă, în vârstă de 6 ani, îndrumat de profesor pentru învățământ preșcolar Iulieta Bradu, de la G.P.P. ,,Căsuța Piticilor” Câmpulung Moldovenesc. Vernisajul expoziţiei ,,Personaje legendare și scene de istorie prin ochi de copil”, organizat în cadrul Concursului naţional de creaţie plastică pentru preşcolari ,,Penelul Fermecat ”, ediţia a –XIV- a, etapa naţională, va avea loc vineri, 19 aprilie 2019, ora 12.00, la Muzeul Bucovinei Suceava.Concursul a fost iniţiat de către Inspectoratul Şcolar Suceava, de către profesor învăţământ preşcolar, prof. Daniela Răileanu, în parteneriat cu: Consiliul Judeţean Suceava, Direcţia pentru Cultură, Culte şi Patrimoniul Cultural Naţional a judeţului Suceava, Uniunea Artiştilor Plastici, filiala Suceava, Colegiul de Artă ,,Ciprian Porumbescu" Suceava, Facultatea de Știinţe ale Educaţiei din cadrul Universităţii ,,Ștefan cel Mare" Suceava, părinţi ai preșcolarilor din grădinițele județului Suceava şi este organizat de cadrele didactice de la: Grădiniţa cu Program Prelungit ,,Gulliver’’ Suceava, Grădiniţa cu Program Prelungit ,,1-2-3” Suceava şi Grădiniţa cu Program Normal Ipoteşti. Expoziţia cuprinde 232 lucrări ale preşcolarilor cu vârstă cuprinse între 4-6 ani, din grupele mijlocie şi mare, din județul Suceava, Teleorman, Botoșani, Mureș și Cluj, structurate în 4 secţiuni: desen/pictură -134 lucrări, grafică- 43 lucrări, modelaj - 39 lucrări, mozaic- 16 lucrări.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Câştigătorii Concursului naţional de creaţie plastică pentru preşcolari ,,Penelul Fermecat”.
 Vizualizări articol: 1330 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Câştigătorii Concursului naţional de creaţie plastică pentru preşcolari ,,Penelul Fermecat”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei