Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 apr 2019 - Anul XXIV, nr. 87 (7088)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Pericol public

Un șofer intrat cu mașina pe contrasens, la un pas să lovească pietonii de pe trecerea de la Bancă

Sâmbătă, 13 Aprilie 2019 (14:43:50)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un incident filmat de camera de la bordul unei mașini, vineri, pe bulevardul principal al Sucevei, la mică distanță de locul unde s-a petrecut un teribil accident mortal anul trecut – jandarmerița cu al său bebeluș, demonstrează încă o dată că inconștiența unora dintre cei care dețin carnet de șofer pune în pericol viața multor altora.

Pe filmarea de câteva zeci de secunde se observă clar cum, la trecerea de pietoni de la Bancă – Bulevardul Ana Ipătescu, mașinile se opresc de o parte și de alta, pe ambele sensuri de mers, pentru a trece un grup de pietoni.

Deși traficul rutier a fost oprit doar 14 secunde, timp în care au trecut șapte oameni pe trecerea de pietoni, după numai 8 secunde de așteptare, o mașină se desprinde din coloana care venea dinspre Policlinica Areni, intră pe contrasens, depășind coloana de mașini pe linia dublă continuă, ignoră faptul că sunt încă pietoni pe trecere, trecând razant pe lângă o femeie în vârstă, care dacă nu-l vedea și grăbea pasul, putea fi lovită, apoi “taie fața” unei camionete care se pusese deja în mișcare, impactul fiind evitat pentru că cel de la volanul acesteia frânează brusc, observând manevra periculoasă.

Astfel, după ce a pus în pericol mai mulți participanți la trafic, “bizonul” de la volan a intrat din nou pe banda sa de mers și a continuat călătoria, cine știe câte alte figuri periculoase a mai executat în trafic.

Filmul cu șoferul inconștient, aflat la volanul unui Mazda cu numărul SV 14 STN a fost distribuit pe mai multe rețele de socializare, inclusiv la nivel național, pe Info Trafic 24, unde apare direct cu titulatura de “Pericol public”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un șofer intrat cu mașina pe contrasens, la un pas să lovească pietonii de pe trecerea de la Bancă.
 Vizualizări articol: 5783 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Un șofer intrat cu mașina pe contrasens, la un pas să lovească pietonii de pe trecerea de la Bancă5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei