Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 apr 2019 - Anul XXIV, nr. 87 (7088)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Verificări în trafic

Zeci de amenzi aplicate de Poliția Locală pentru autovehiculele grele care tranzitează Suceava fără autorizație specială de transport

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tranzitarea municipiului Suceava de către autovehiculele de mare tonaj (situație reclamată de către unii participanți la trafic, stingheriți de prezența camioanelor și tirurilor) se face contra-cost, în baza unei autorizații speciale de transport.

„Zilnic facem verificări ale autovehiculelor de mare tonaj care circulă prin municipiul reședință de județ, majoritatea au achitată acea autorizație specială de transport, eliberată de Primăria Suceava, dar sunt și cazuri în care aplicăm amenzi, deoarece unii se sustrag acestei obligații. Numărul amenzilor aplicate lunar este de ordinul zecilor”, a precizat șeful Poliției Locale Suceava, Ovidiu Doroftei.

Plata autorizației speciale de transport se poate face pe zile, dar și pe bază de abonament, pentru perioade mai mari.

Conform deciziei de Consiliu Local care reglementează aceste situații, valoarea amenzilor pentru neplata autorizației speciale de transport este cuprinsă între 500 și 1000 de lei la persoane fizice, sau 600 – 2500 de lei la persoane juridice.

Pentru achitarea amenzii în termen de 15 zile, se plătește jumătate din minim, conform legii 203/2018.

Sunt scutite de la plata taxei și pot circula fără autorizație specială de transport autovehiculele aparținând autorităților și instituțiilor publice, cele destinate transportului local de călători, precum și cele aparținând societăților, regiilor care execută intervenții în vederea efectuării de reparații la rețelele edilitare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zeci de amenzi aplicate de Poliția Locală pentru autovehiculele grele care tranzitează Suceava fără autorizație specială de transport.
 Vizualizări articol: 2542 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Zeci de amenzi aplicate de Poliția Locală pentru autovehiculele grele care tranzitează Suceava fără autorizație specială de transport5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei