Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 apr 2019 - Anul XXIV, nr. 87 (7088)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Chestia cu vârsta

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Turul sferturilor de finală ale celor două competiţii europene nu a adus vreo lămurire în privinţa măcar a vreuneia dintre cele opt echipe rămase în cursa pentru cele două trofee, şanse de calificare păstrând absolut toate. Aşa, ca impresie artistică, se poate spune că Barcelona pare pornită pe drumul către finală, fără însă a fi sigură măcar de accesul în... semifinală, din moment ce învinsa sa de marţi, Manchester United, a reuşit în turul anterior să răstoarne la Paris ceea ce părea compromis încă de la Manchester. Cu două menţiuni: că atunci pierduse la scor încă mai mare, dar şi că PSG nu e Barcelona. De aici şi pronosticul meu, că Barca se califică. Mai greu, dacă nu imposibil, îi va fi lui City, întrucât Tottenham, poate cea mai nehazoasă echipă dintre toate opt, nu cred că va lua două goluri fără să înscrie şi ea unul. Ar fi aproape tragic ca din două echipe din Manchester nici măcar una să nu meargă mai departe. Dintre "englezoaice", Liverpool pare cea mai sigură de calificare, Porto neavând, cred eu, forţa de a răsturna un handicap de 2 goluri. Cel mai interesant retur cred că se anunţă a fi cel de la Torino, cu un Juventus care, nu ştiu de ce, pare că joacă bătrâneşte, nu neapărat prin comparaţie cu puştanii lui Ajax. Iar ăştia joacă fără mamă, fără tată, fiind în stare, cred asta cu tărie, să câştige în deplasare, aşa cum au făcut şi la Madrid. În Europa League, mai nimic special, exceptând apariţia noului fenomen, Joao Felix de la Benfica. La cei 19 ani şi 5 luni, nu cred că-i spune nimeni de la clubul său că mai are de crescut, că experienţa, că forţa, că maturitatea, că etc., glume care la noi funcţionează pare-se veşnic, din moment ce Ianis Hagi, mai bătrân cu 1 an şi o lună decât Felix, este considerat încă un copil care mai are de crescut, de învăţat, de etc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Chestia cu vârsta.
 Vizualizări articol: 1519 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Chestia cu vârsta5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei