Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 74 (7075)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Două firme, amendate cu peste 10.000 de lei pentru nereguli la regimul silvic

Vineri, 29 Martie 2019 (14:49:34)
Două firme au fost amendate cu peste 10.000 de lei pentru nereguli la regimul silvicPotrivit unui comunicat al IPJ Suceava, joi, "în urma continuării cercetărilor în cauza din 20.03.2019 privind transportul ilegal de material lemnos depistat de polițiști pe raza comunei Pojorâta, când un bărbat de 34 de ani din municipiul Câmpulung Moldovenesc a efectuat, în mod repetat, în baza acelorași avize de însoțire, două transporturi de material lemnos, fiind sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 5.000 lei și confiscat materialul lemnos în valoare de 18.000 lei, polițiștii au solicitat sprijinul Gărzii Forestiere Suceava în vederea efectuării unui control de specialitate la depozitul firmei din comuna Slatina, situat în municipiul Câmpulung Moldovenesc și la exploatările aflate în derulare pe raza comunei Pojorâta". Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale în valoare de 12.500 lei pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.171/2010 și confiscată cantitatea de 33,08 m.c. bușteni de gater de esență rășinoase și fag, 11,28 m.c. lemn de foc și 0,57 m.c. de cherestea de esență rășinoase, în valoare totală de 13.814 lei.Tot joi, la ora 09.00, o echipă mixtă formată din polițiștii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice Suceava, agenții Postului de poliție Frătăuții Noi și specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Suceava au efectuat o verificare privind spațiile de depozitare a materialelor lemnoase și a instalațiilor de prelucrat lemn rotund la firma administrată de un bărbat de 50 de ani din comuna Frătăuții Noi. Pentru neregulile constatate, ce țin de modul de completare a avizelor de însoțire secundare pentru materialul lemnos comercializat, de împrejmuirea depozitului, precum și de modul de operare a avizelor de însoțire al materialului lemnos comercializat în aplicația informatică, au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale în valoare 10.000 lei, conform prevederilor Legii nr.171/2010.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două firme, amendate cu peste 10.000 de lei pentru nereguli la regimul silvic.
 Vizualizări articol: 1035 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Două firme, amendate cu peste 10.000 de lei pentru nereguli la regimul silvic0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei