Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 51 (7052)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Trei bărbaţi au ajuns în arest duminică, după ce au fost prinşi conducând băuţi şi fără permis

Luni, 4 Martie 2019 (10:17:16)

În cursul zilei de duminică, poliţiștii suceveni au dispus reţinerea a trei șoferi care au condus vehicule după ce au consumat alcool. Toţi au ajuns în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

În jurul orei 10.00, poliţiștii din cadrul Poliţiei municipiului Suceava – Biroul Rutier, au fost sesizaţi despre faptul că pe str. Slătioarei din localitate circulă un autoturism condus de o persoană care se află sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii au găsit atât autoturismul respectiv, cât și şoferul, un bărbat, de 41 ani, din Suceava. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a refuzat să se supună prelevării de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că bărbatul figurează cu permisul de conducere reţinut.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice de sânge”. Faţă de bărbatul de 41 de ani s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 ore, fiind încarcerat în arestul IPJ Suceava.

În jurul orei 23.20, poliţiștii din cadrul Secţiei 14 Poliţie Rurală Vama au oprit pentru control pe DC Demăcușa, pe raza comunei Moldoviţa, un autoturism care se deplasa dinspre Moldoviţa spre Demăcușa și era condus de un bărbat de 34 de ani, din comuna Moldoviţa. Din verificări a rezultat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o alcoolemie de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei din sânge. A fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.

Şi acesta a ajuns în arestul IPJ Suceava.

În aceeaşi noapte, în jurul orei 02.45, poliţiștii de la Rădăuţi au oprit pentru control pe str. Ștefan cel Mare din localitate autoturismul condus de un tânăr de 28 de ani, din comuna Arbore.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că acesta este posesor de permis de conducere, însă în baza de date apare cu menţiunea „cu restricţii - reţinut” din data de 23 februarie 2018 pentru o infracţiune la regimul rutier.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Rădăuţi, iar în prezenţa personalului medical a refuzat recoltarea probelor de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană a cărei permis de conducere este reţinut” și „refuzul conducătorului unui autovehicul de a se supune prelevării de mostre biologice de sânge necesare în vederea stabilirii alcoolemiei”.

Faţă tânărul de 28 de ani s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul IPJ Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei bărbaţi au ajuns în arest duminică, după ce au fost prinşi conducând băuţi şi fără permis.
 Vizualizări articol: 790 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei bărbaţi au ajuns în arest duminică, după ce au fost prinşi conducând băuţi şi fără permis0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei