Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 51 (7052)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Acasă-i România!

Spectacol folcloric susținut de Laura Olteanu, Orchestra Fraţilor Advahov şi invitați speciali, pe scena suceveană

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

  La Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava va avea loc în ultima zi din Mărţişor, duminică, 31 martie, de la 17:00, un spectacol folcloric susținut de Laura Olteanu, care a cucerit inimile tuturor românilor cu piesa „Acasă-i România”, Orchestra Fraţilor Advahov din Republica Moldova şi mulţi alţi artiști consacrați, precum Marcela Fota, Lucian Drăgan, Aurora și Săndel Mihai, Sorin Filip, Adriana Ochișanu, Gheorghe Rizea, Ruxandra Pitulice, Rusu Igor și dansatorii Ansamblului artistic profesionist „Ciprian Porumbescu" Suceava. Evenimentul este organizat de Global Media Records. Biletele se găsesc la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava şi, în curând, vor putea fi cumpărate şi online. Intrarea în sala de spectacol se va face la ora 16:00.

Concurs cu premii
Dacă Laura Olteanu a participat la mai multe spectacole pe scena Casei de Cultură Suceava, la evenimente organizate de ea sau invitată să cânte în alte concerte folclorice, artiştii din Republica Moldova vor concerta în premieră la Suceava, fapt ce-i va bucura mult pe iubitorii de folclor din Bucovina. Laura Olteanu şi-a dorit mult să-i aducă pe artiştii moldoveni în faţa publicului sucevean, ştiind că sunt foarte buni după ce a înregistrat albumul de muzică populara ,,Acasă-i România’’ alături de Orchestra Fraţilor Advahov, album care a avut mare succes pe piaţa muzicală românească. Laura Olteanu a spus că în perioada următoare va lansa și un concurs cu premii consistente pentru iubitorii de folclor și pentru cei care își doresc să participe la concertul de pe 31 martie. Informații despre concurs veți găsi în curând pe pagina de Facebook, https://www.facebook.com/lauraolteanumusic.
 
Orchestra Fraţilor Advahov
Acum 15 ani, la Chişinău s-a înfiinţat Orchestra fraţilor Advahov, care, încă de la debut, a făcut furori pe piaţa muzicală din Republica Moldova şi România. Orchestra poartă numele a doi fraţi, Vitalie şi Vasile Advahov, descendenţi dintr-o familie de lăutari de la sudul Republicii Moldova care, după absolvirea Academiei de Muzică, Teatru şi Arte Plastice, au creat orchestra lor proprie. Debutul lor a fost de mare succes, pista de lansare fiind CD-ul „Lume, nu mă judeca”, înregistrat cu distinsa cântăreaţă de muzică populară, „doamna cântecului românesc”, Zinaida Julea.
De atunci, Orchestra fraţilor Advahov este una dintre cele mai solicitate orchestre de muzică populară din ţară şi peste hotare. De-a lungul anilor, Orchestra Fraţilor Advahov a reuşit să înregistreze zeci de albume, pe lângă sutele de materiale muzicale înregistrate cu interpreţii de muzică populară. Criticii de specialitate caracterizează apariţia acestei orchestre drept un miracol, ea adunându-i în jurul său pe cei mai talentaţi tineri lăutari din Republica Moldova, dar şi consacraţi artişti instrumentişti.
Orchestra numără mai mult de 50 artişti instrumentişti şi colaborează cu personalităţi notorii din lumea folclorică de pe ambele maluri ale Prutului. Orchestra Fraţilor Advahov susţine numeroase concerte atât în ţară, cât şi în întreagă Europă şi poate fi considerată un adevărat ambasador al folclorului românesc. Pentru a intra în atmosfera de petrecere şi pentru a vă determina să mergeţi cât mai repede să vă cumpăraţi bilete la un spectacol folcloric de cea mai bună calitate, vă propunem să urmăriţi pe Youtube: „Sârba Moldovenilor şi Joc Mare” cu Orchestra Fraţilor Advahov (https://www.youtube.com/watch?v=Z76dONh8pyc&feature=youtu.be), dar şi „Acasă-i România” de Laura Olteanu (https://www.youtube.com/watch?v=ISEffDkH8aE&feature=youtu.be).
 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spectacol folcloric susținut de Laura Olteanu, Orchestra Fraţilor Advahov şi invitați speciali, pe scena suceveană.
 Vizualizări articol: 1794 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Spectacol folcloric susținut de Laura Olteanu, Orchestra Fraţilor Advahov şi invitați speciali, pe scena suceveană5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei