Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 feb 2019 - Anul XXIV, nr. 29 (7030)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

161 de amenzi date în domeniul silvic

Marţi, 5 Februarie 2019 (11:13:04)

În  perioada 28 ianuarie – 4 februarie, conform Planului de acțiune “Scutul Pădurii 2018”, poliţiştii din cadrul IPJ Suceava, sub coordonarea Serviciului Ordine Publică, Biroul de Combatere a Delictelor Silvice, au acționat în sistem integrat pentru prevenirea și combaterea activităților ilegale din domeniul circulației, depozitării prelucrării și comercializării materialului lemnos. În cadrul acţiunii au fost efectuate 32 de controale, 26 pe drumuri publice şi 6 în locuri de depozitare, şi s-au constatat 11 infracțiuni.

Poliţiştii au aplicat 161 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 127.370 lei, şi au confiscat 140,01 mc material lemnos, în valoare de 38.606,18 lei.

La acţiune au participat 30 de polițiști, 2 reprezentanți ai Gărzii Forestiere și 2 reprezentanți ai Direcției Silvice/Ocoale silvice.

Duminică, la ora 16:30, aceeași patrulă de poliție a oprit pentru control pe raza comunei Vadu Moldovei ansamblul compus din cap tractor și semiremorcă condus de un bărbat de 31 de ani, din orașul Frasin, și încărcat cu 41,42 mc cherestea de rășinoase.

Întrucât exista suspiciunea cu privire la neconcordanța dintre volumul scriptic și cel faptic  s-a solicitat sprijinul reprezentanților Gărzii Forestiere Suceava care, în urma inventarierii, au stabilit că în semiremorcă se află în plus cantitatea de 11,01 mc cherestea.

S-a dispus confiscarea valorică a cantității de 11,01 mc cherestea în valoare de 7.035,39 lei și sancționarea contravențională a societății de transport.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 161 de amenzi date în domeniul silvic.
 Vizualizări articol: 1225 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
161 de amenzi date în domeniul silvic0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Friptura Talianului E greu de spus dacă această rețetă foarte populară în ultimul timp este o redescoperire a unei rețete vechi sau o simplă adaptare a româncelor plecate la muncă în Italia la modul local de a găti. Certă este însă inspirația... Citeşte