Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 dec 2018 - Anul XXIII, nr. 284 (6994)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Peste 50 de copii şi tineri cu dizabilităţi au primit cadouri în cadrul campaniei ,,Şi tu poţi fi Moş Crăciun”

Marţi, 18 Decembrie 2018 (11:01:21)

Evenimentul ,,Şi tu poţi fi Moş Crăciun”, organizat de către Asociaţia Freamăt de Speranţă la Câmpulung Moldovenesc, a ajuns în acest an la ediţia a VI-a.

De cadourile de la Moş Crăciun s-au bucurat peste 50 de copii şi tineri cu dizabilităţi. Moşul a fost darnic şi s-au împărţit nu mai puţin de 139 de daruri mari oferite de peste 100 de oameni inimoşi care au răspuns provocării şi au spus ,,Şi eu pot să fiu Moş Crăciun” şi 130 pachete de dulciuri ,,Bucuria” oferite de către un partener al Asociaţiei “Freamăt de Speranţă” venit tocmai din Iaşi, Oleg Spînu, preşedinte al Asociaţiei Drepturile Basarabiei. Totodată s-a primit o sponsorizare de 2.000 lei de la această asociaţie.

Moş Crăciun a fost foarte darnic cu toţi copilaşii, dar a îndeplinit şi visul micului poet Remus Sebastian Crăciun, aducându-i noul CD intitulat ,,Sunet de paşi”, creat în colaborare cu Ivan Armin.
Au fost alături de copilaşi sponsori locali ce au oferit prăjituri, suc şi apă, dar şi câţiva prieteni ai copiilor ce au făcut ca mesele să fie îmbelşugate cu fructe, tort şi vin.

De la eveniment nu a lipsit nici primarul Mihăiţă Negură, acesta aducând daruri pentru 3 dintre copii beneficiari ai Asociaţiei.    

Sala a fost neîncăpătoare, au participat peste 250 de persoane care au primit şi au dăruit iubire împărţind emoţiile revederii cu copilaşii ce s-au întrecut în a spune moşului cântece şi poezii.

Asociaţia “Freamăt de Speranţă” încheie anul mulţumind tuturor celor ce au făcut posibil ca în 3 ani de activitate 115 copii să beneficieze de terapie şi consiliere gratuită şi îi roagă pe cei ce sunt în măsură să-i ajute să construiască o clinică de recuperare în adevăratul sens al cuvântului.

Gazda evenimentului a fost tot Aquarius Center, locul care de 3 ani consecutiv primeşte de Crăciun şi de Paşte copiii cu dizabilităţi la evenimente cu mare impact pentru societate şi pentru micuţii beneficiari.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 50 de copii şi tineri cu dizabilităţi au primit cadouri în cadrul campaniei ,,Şi tu poţi fi Moş Crăciun”.
 Vizualizări articol: 1314 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 50 de copii şi tineri cu dizabilităţi au primit cadouri în cadrul campaniei ,,Şi tu poţi fi Moş Crăciun”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei