Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 3 aug 2018 - Anul XXIII, nr. 173 (6883)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Patru bărbaţi fără permise de conducere, prinşi în trafic, în doar câteva ore. Unul dintre ei era beat

Vineri, 3 August 2018 (11:08:18)
Patru bărbaţi fără permise de conducere au fost prinşi de poliţie în trafic, în doar câteva ore. Unul dintre ei era şi băut. Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 03.00, o patrulă de poliţie din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, supraveghere şi control a traficului rutier pe DJ 209G pe raza comunei Brodina, sat Sadău, a oprit pentru control autoturismul înmatriculat în Marea Britanie, condus de un tânăr de 27 ani, localnic.Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0.75 mg/l alcool pur în aerul expirat.Fiind continuate verificările, s-a stabilit faptul că tânărul figurează cu permisul de conducere ,,cu restricții reținut”. În continuare s-a procedat la conducerea șoferului la Spitalul Municipal Rădăuți în vederea stabilirii alcoolemiei, unde i s-au recoltat două probe biologice de sânge.În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ,,conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice”. Joi noapte, la ora 22.52, polițiștii Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți, aflându-se în serviciul de patrulare, s-au sesizat despre faptul că pe DC modernizat, pe raza localității Călinești, comuna Șerbăuți, pe contrasens, circula un autovehicul. Autoturismul a fost oprit, oamenii legii constatând că la volan era un tânăr de 20 ani, din comuna Șerbăuți.Fiind întrebat dacă deține permis de conducere auto, acesta a declarat faptul că nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule și nu a putut prezenta certificatul de înmatriculare al mașinii în cauză. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat” și „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare”.Joi, la ora 21.15, o patrulă din cadrul S.P.R. 2 Ipoteşti, în timp ce se afla în serviciu de patrulare pe raza comuna Bosanci, a oprit în trafic un autoturism care circula pe D.C. 70 A, din direcţia Bosanci – Cumpărătura. A fost identificat conducătorul auto în persoana unui tânăr de 28 ani, din municipiul Botoșani, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat că dreptul de a conduce autovehicule i-a fost suspendat. În cauză s-a întocmit dosar penal.Tot joi, la ora 20.30, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier, în timp ce acționa pe D.N. 17, în localitatea Ilișești, a oprit pentru control mopedul marca condus de un bărbat de 40 ani, localnic.Cel în cauză a fost verificat în baza de date a Poliției Române, constatându-se că nu posedă permis de conducere.I s-a întocmit dosar penal.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru bărbaţi fără permise de conducere, prinşi în trafic, în doar câteva ore. Unul dintre ei era beat.
 Vizualizări articol: 1121 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Patru bărbaţi fără permise de conducere, prinşi în trafic, în doar câteva ore. Unul dintre ei era beat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei