Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 139 (6849)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

„Dialog între generaţii”, primul proiect Erasmus+ implementat la Liceul Tehnologic Cajvana

Marţi, 26 Iunie 2018 (10:07:03)

La sfârşitul lunii mai, au fost publicate rezultatele de selecţie pentru proiectele Erasmus+, KA1/Educaţie şcolara, din 551 de candidaturi fiind selectate 110 proiecte câştigătoare. Printre beneficiari se află şi Proiectul „Dialog între generaţii”, ce se va implementa la nivelul Liceului Tehnologic „Ştefan cel Mare” Cajvana începând cu luna septembrie 2018 şi care îşi propune îmbunătăţirea competenţelor cadrelor didactice de gestionare a conflictelor la clasa de elevi.

Grupul ţintă este reprezentat de totalitatea cadrelor didactice ce predau la clasele V – XII, indiferent de specialitate, care doresc să-şi îmbunătăţească pe viitor relaţia cu elevii.

Din cele 97 de cadre didactice ale şcolii vor fi selectaţi cate 3 participanţi pentru fiecare mobilitate internaţională, aceştia având responsabilitatea ca la întoarcere să împărtăşească din experienţa trăită şi colegilor, în cadrul consiliilor profesorale, a comisiilor de specialitate, precum şi printr-un articol publicat pe platformele iTeach sau eTwinning.

În total, pe parcursul celor 24 luni de proiect, se vor desfăşura 6 fluxuri de mobilitate, 18 cadre didactice ale liceului participând la cursuri de formare în Italia, Slovenia, Olanda, Danemarca şi Spania, a informat prof. înv. primar Lidia Loredana Seserman, responsabilă cu promovarea imaginii şcolii.

Anastasia Mitrofan, responsabil proiecte europene la nivelul şcolii, a declarat: „<Dialog între generaţii>este primul proiect european ce se va implementa în şcoala noastră. Cu siguranţă vor urma şi altele. Reprezint o echipă tânără, formată din profesori implicaţi, dedicaţi profesiei, al cărei entuziasm ne va ajuta sa realizam lucruri importante în domeniul proiectelor europene.”

„Ani de-a rândul şcoala noastră a fost unul dintre furnizorii importanţi de elevi pentru liceele de top din judeţ. Pe viitor, ne dorim să evoluăm şi să păstrăm măcar o parte dintre elevii buni aici, acasă”, a declarat directorul liceului, Robu Nicolae.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Dialog între generaţii”, primul proiect Erasmus+ implementat la Liceul Tehnologic Cajvana.
 Vizualizări articol: 1155 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Dialog între generaţii”, primul proiect Erasmus+ implementat la Liceul Tehnologic Cajvana0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei