Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 apr 2018 - Anul XXIII, nr. 77 (6787)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Controale în trafic desfăşurate de poliţişti pentru prevenirea accidentelor rutiere

Miercuri, 4 Aprilie 2018 (11:11:11)

Poliţiştii suceveni au desfăşurat în ultimele zile mai multe controale în trafic pentru a preveni producerea de accidente rutiere.

Luni, Serviciul Rutier Suceava şi formaţiunile de profil din cadrul poliţiilor municipale şi orăşeneşti au organizat o acţiune pe raza judeţului în vederea impunerii unui climat de disciplină în rândul tuturor participanţilor la trafic, inclusiv a căruţaşilor, bicicliştilor şi conducătorilor de mopede.

Au fost aplicate 93 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 44.080 lei, dintre care 42 faţă de conducătorii auto care au încălcat regimul legal de viteză. Poliţiştii au reţinut 12 permise de conducere şi au retras un  certificat de înmatriculare.

Tot luni, Poliţia Oraşului Salcea a organizat o acţiune punctuală pe raza de competenţă privind respectarea regimului legal de viteză de către conducătorii de vehicule şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, ocazie cu care au fost aplicate 5 sancţiuni contravenţionale, toate la regimul circulaţiei rutiere, în valoare de 2.610 lei.

Marţi, Poliţia Municipiului Rădăuţi, în cooperare cu Poliţiile Orăşeneşti Siret şi Vicovu de Sus, a organizat o acţiune pe raza de competenţă pentru reducerea riscului rutier datorat conducerii de vehicule de către persoane aflate sub influenţa alcoolului, a excesului de viteză şi a abaterilor comise biciclişti şi conducătorii de moped.

În cadrul acţiunii au fost aplicate 70  sancţiuni contravenţionale, în valoare de 32.175 lei, din care 46 faţă de conducătorii auto care au încălcat regimul legal de viteză, fiind reţinute 5 permise de conducere şi retras un certificat de înmatriculare.

În cadrul acestei acţiuni, un bărbat de 38 de ani, din comuna Iaslovăţ, a fost înregistrat de aparatul radar din dotarea poliţiei în timp ce conducea autoturismul pe DN 2H, în localitatea Bădeuţi, cu viteza de 107 km/h. Şoferul a fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Controale în trafic desfăşurate de poliţişti pentru prevenirea accidentelor rutiere.
 Vizualizări articol: 1375 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Controale în trafic desfăşurate de poliţişti pentru prevenirea accidentelor rutiere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei