Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 72 (6782)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Ajutoare pentru bătrânii de la Mănăstirea Bogdăneşti

Vineri, 30 Martie 2018 (10:00:27)

Echipa ”Dăruim împreună zâmbete” a vizitat recent bătrânii de la Mănăstirea Bogdăneşti. Cu mic, cu mare, voluntarii au pornit cu multe ajutoare la Mănăstirea Bogdăneşti, amplasată în satul Bogdăneşti din judeţul Suceava, la o distanţă de aproximativ 5 kilometri de oraşul Fălticeni. Aici a fost construită o biserică, în jurul anului 1363, de către voievodul Bogdan I al Moldovei (1359-1365). Distrusă din temelii de tătari, obştea monahală a fost strămutată în anul 1542 la Mănăstirea Râşca, construită în vecinătate. Din anul 1994 s-a început reconstrucţia mănăstirii pe un nou amplasament, adăugându-se clădiri noi pentru a adăposti bătrâni.

În cadrul acestei mănăstiri, părintele Gheorghe Loghinoaia are în grijă peste 140 de persoane în vârstă, fiecare dintre aceştia având câte o poveste tragică ascunsă în spatele ochilor. ”Cu ajutorul unor persoane cu suflet mare, am reuşit să aducem o rază de lumină în ochii acestor bătrâni, care pe lângă necesităţile materiale mai au nevoie şi de multă iubire şi preţuire din partea noastră. Mulţumim pe această cale elevilor şi profesorilor din cadrul Colegiului Naţional de Informatică <Spiru Haret> Suceava. De asemenea, adresam mulţumiri şi firmei SANO, Ralucăi Spoială şi Andreei Lucan”, a transmis echipa ”Dăruim împreună zâmbete”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ajutoare pentru bătrânii de la Mănăstirea Bogdăneşti.
 Vizualizări articol: 814 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ajutoare pentru bătrânii de la Mănăstirea Bogdăneşti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei