Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 60 (6770)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ţigări cu timbru românesc în valoare de peste 130.000 de lei, confiscate de poliţişti

Joi, 15 Martie 2018 (11:29:36)
Peste 9.000 de pachete de ţigări cu timbru românesc, în valoare de peste 130.000 de lei, au fost confiscate miercuri de poliţişti pentru că avizele de însoţire a mărfii erau în neregulă. Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, Poliția Municipiului Câmpulung Moldovenesc a organizat o miercuri acțiune pe raza localității pe linia asigurării uni climat de ordine publică și siguranță rutieră. Astfel, la ora 04.55, în timp ce acționa pe DJ 176, din comuna Vama, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Câmpulung Moldovenesc a oprit pentru control autoutilitara condusă de un bărbat de 36 de ani, din municipiul Suceava. În urma controlului autoutilitarei, polițiștii au constatat faptul că bărbatul transporta țigări de diferite mărci, cu timbru legal românesc, bunuri pentru care a prezentat mai multe avize de însoțire a mărfii. La examinarea acestora, s-a constatat faptul că pe două dintre documente erau consemnate alte date privind numele delegatului și numărul de înmatriculare al mijlocului de transport decât cele identificate, motiv pentru care s-a procedat la inventarierea țigaretelor transportate, rezultând un total de 9.250 de pachete de țigarete. Având în vedere faptul că cele două avize de însoțire a mărfii au fost eliberate pentru alte mijloace de transport și pe numele altor persoane delegate, polițiștii au procedat la sancționarea contravențională a conducătorului auto conform Legii 12/1990 și la ridicarea în vederea confiscării a cantității de 7.910 pachete de țigarete, în valoare de 134.470 lei.În cadrul acţiunii de la Câmpulung, au mai fost legitimate 22 persoane, fiind aplicate 5 sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.095 lei.Tot miercuri, şi Polițiile Orășenești Solca, Cajvana și Milișăuți au organizat o acțiune pe raza de competență, pe linia asigurării unui climat de ordine publică și siguranță rutieră. Au fost legitimate 64 persoane, 47 autovehicule fiind controlate şi 11 conducători auto fiind testați alcoolscopic. S-au aplicat 16 sancțiuni contravenționale, în valoare de 8.600 lei, şi s-au confiscat bunuri în valoare de 400 lei.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ţigări cu timbru românesc în valoare de peste 130.000 de lei, confiscate de poliţişti.
 Vizualizări articol: 1936 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ţigări cu timbru românesc în valoare de peste 130.000 de lei, confiscate de poliţişti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei