Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 60 (6770)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Fanii deştepţi, patronul cretin

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În urmă cu vreo două săptămâni, când Răzvan Lucescu şi PAOK reuşeau contraperformanţa de a vedea cum titlul îşi ia zborul, după ce fusese ca şi adjudecat până atunci, luând bătaie în prelungiri, prin minutul 97, după ce tocmai egalaseră în 95, de la o codaşă în clasamentul grecesc, m-am gândit că nu-i a bună şi că demenţii de fani greci vor face ei vreo nefăcută, măcar de supărare dacă nu spre a se răzbuna pe cei care i-au dezamăgit în cele din urmă. Iar asta deşi în Cupa Greciei, aceeaşi PAOK se îndreaptă spre o finală pe care e foarte posibil să o şi câştige, din moment ce superioritatea ei în campionat e incontestabilă. Fanaticii însă au o abordare specifică, uşor deosebită de cea a oamenilor normali. Evoluţia cazului PAOK în ansamblul său a fost însă una stranie, care cred că i-a lăsat până şi pe fani fără reacţii. Vă reamintesc că a urmat varianta grecească a "cazului bricheta", obiectul în culpă la ei fiind o rolă de hârtie, drept pentru care am putea vorbi despre "cazul hârtia igienică"! Chiar dacă respectiva hârtie era de alt soi, prin efectul produs se poate încadra unde zic eu. După ce comisia de nu ştiu ce a Federaţiei Elene a lămurit lucrurile şi i-a redat lui PAOK punctele furate de o altă comisie pe baza hârtiei igienice, în aceeaşi zi s-a produs evenimentul de la care cred că nu mai există scăpare. E greu de spus cine e cel mai vinovat: arbitrul care a validat, invalidat şi apoi revalidat golul? Patronul grec şi rus care a intrat ca în bătătura soacră-sii cu pistolul la brăcinar? Jucătorii care au ignorat repetata invitaţie a arbitrului de a reveni pe teren? Toate la un loc? Habar n-am ce să zic şi ce să cred. Probabil că toate astea la un loc, plus încă altele, cum ar fi "interdicţia" ca o altă echipă în afară de Olympiakos ori Panathinaikos să poată lua titlul... cam cum era la noi pe vremea lui Ceauşescu: Dinamo sau Steaua! Este remarcabil totuşi cum fanii au stat locului, fără să facă vreun prăpăd, în timp ce cretinul de patron făcea ca visul rău. Iar dacă stau să mă gândesc mai bine, cel mai vinovat este Răzvan Lucescu: l-a mâncat... acolo să meargă în Grecia, ba să mai şi facă treabă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fanii deştepţi, patronul cretin.
 Vizualizări articol: 1339 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Fanii deştepţi, patronul cretin5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei