Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 dec 2017 - Anul XXII, nr. 294 (6710)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

O tânără și-a pierdut viața într-un accident produs în ultima zi a anului

Duminică, 31 Decembrie 2017 (17:09:19)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tragedie în ultima zi a anului, pe o șosea din județul Suceava. O tânără de 28 de ani din Mălini și-a găsit sfârșitul, după ce s-a răsturnat de mai multe ori cu mașina pe care o conducea. Autoturismul nu a mai putut fi controlat, după ce fata s-a speriat de o cisternă care a depășit-o.

Tânăra de 28 de ani se mai afla în mașină cu încă două persoane, pe care le luase la ocazie, un bărbat de 61 de ani și încă o tânără de 23 de ani. Imediat după ce au ieșit din Fălticeni și au intrat pe DN2 E, o cisternă a intrat în depășirea autoturismului Fiat, condus de tânără. Deoarece cisterna ar fi făcut o depășire în scurt, șoferița de 28 de ani s-a speriat și a tras de volan dreapta, a ieșit cu roțile din dreapta de pe carosabil, moment în care mașina a intrat în balans. Tânăra nu a mai reușit să stăpânească autoturismul, a pătruns apoi pe contrasens, după care s-au răsturnat de mai multe ori în afara părții carosabile. La fața locului au ajuns un modul de descarcerare, deoarece tânăra de la volan rămăsese prinsă în interiorul mașinii, două ambulanțe SAJ și o ambulanță SMURD. După extragerea tinerei inconștiente din interiorul mașinii, personanul unei ambulanțe a început manevrele de resuscitare, însă din păcate, până la urmă tînăra nu a mai răspuns manevrelor, fiind declarată decedată. Bărbatul de 61 de ani  a scăpat nevătămătat și a refuzat transportul la spital, spunând că astăzi e ziua sa de naștere. Tânăra de 23 de ani a suferit o contuzie la picior și a ajuns la Spitalul Municipal Fălticeni, pentru îngrijiri medicale. Se pare că tânăra de la volan se îndrepta spre casa din Mălini, după ce a fost la cumpărături pentru revelion în Fălticeni. Polițiștii fac acum cercetări pentru identificarea șoferului cisternei, care riscă și el să fie tras la răspundere pentru manevra periculoasă efectuată. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O tânără și-a pierdut viața într-un accident produs în ultima zi a anului.
 Vizualizări articol: 8001 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
O tânără și-a pierdut viața într-un accident produs în ultima zi a anului5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei