Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 sep 2017 - Anul XXII, nr. 216 (6632)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Material lemnos descoperit şi confiscat de poliţişti

Duminică, 24 Septembrie 2017 (12:19:53)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sâmbătă, în decurs de numai câteva ore, poliţiştii au descoperit trei transporturi de material lemnos pentru care şoferii nu au putut prezenta nici un fel de document de provenienţă. Finalul a fost previzibil, cu confiscarea materialului lemnos, aplicarea de amenzi, iar în unul din cazuri şi cu indisponibilizarea mijlocului de transport.

Pe DJ 209C, la intrarea în comuna Moara, o patrulă din cadrul Poliției municipiului Suceava a oprit pentru control o autoutilitară condusă de un bărbat de 40 de ani, din comuna Ciprian Porumbescu.

S-a constatat că în maşină se află 2,33 mc de cherestea de esenţă răşinoase, material lemnos pentru care bărbatul de la volan nu deținea documente legale de proveniență și transport. Luat la întrebări, şoferul a spus că a cumpărat marfa de la un bărbat din comuna Berchişeşti şi intenţiona să o comercializeze pe raza comunei Moara.

Şoferul a fost amendat, materialul lemnos în valoare de 1.254 lei, fără TVA, a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Pătrăuţi, iar autoutilitara în valoare de circa 1.000 de euro a fost indisponibilizată.

Tot sâmbătă, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control pe DJ 209K, din comuna Volovăț, o autoutilitară condusă de un bărbat de 37 de ani, din municipiul Rădăuți. Şoferul nu a putut prezenta acte pentru cantitatea de 1,90 m.c. lemn de foc de esență fag, motiv pentru care materialul lemnos în valoare de circa 218 lei, a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Marginea. Bărbatul aflat la volan s-a ales şi cu o amendă, la fel cum au procedat poliţiştii şi cu un alt şofer oprit la Marginea de o patrulă a poliţiei rurale. Cel aflat la volan, un localnic de 42 de ani, din Marginea, nu a putut prezenta documente pentru marfa transportată, respectiv 1,5 mc lemn de foc de esență rășinoase. Materialul lemnos, în valoare de circa 120 lei, a fost confiscat și predat în custodie personalului silvic.

Cele trei cazuri au fost depistate în cadrul unei acţiuni mai ample derulată de poliţiştii cu scopul de prevenire şi combatere a transportului ilegal de material lemnos şi a tăierilor ilegale de arbori.

Cu acest prilej au fost organizate filtre rutiere şi au fost controlate peste 30 de transporturi de material lemnos.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Material lemnos descoperit şi confiscat de poliţişti.
 Vizualizări articol: 2827 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Material lemnos descoperit şi confiscat de poliţişti5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei