Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 sep 2017 - Anul XXII, nr. 198 (6614)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sporirea numărului de polițiști la Șcheia a dat rezultate foarte bune în prima săptămână

Duminică, 3 Septembrie 2017 (12:17:17)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Intensificarea majoră a acțiunilor de control și patrulare la Șcheia, în cadrul planului comun „Zona Specială de siguranță Publică” a avut rezultate foarte bune în prima săptămână în care s-a acționat cu până la 28 de polițiști pe zi, doar pe raza acestei comunei. Inspectoratul de Poliție Județean Suceava a anunțat că în perioada 28 august – 2 septembrie pe raza comunei nu a fost sesizată nici o infracțiune stradală, nici un furt sau faptă că violență. Asta în condițiile în care au fost perioade în care la Șcheia s-au reclamat zilnic mai multe spargeri de locuințe dar și de mașini. Pentru descurajarea infractorilor, pe lângă polițiștii de la Șcheia, alți 20 de polițiști au misiuni la Șcheia, pe linie rutieră, de ordine publică sau de cercetare penală. De asemenea, luptătorii de la Serviciul de Acțiuni Speciale au și ei grafic de patrulare la Șcheia. „Au fost stabilite trei noi itinerarii de patrulare pentru acoperirea eficientă a tuturor zonelor”, a explicat comisarul Ionuț Epureanu. În prima săptămână a acțiunii cu efective sporite de la Șcheia, care va continua până pe data de 27 septembrie, au fost legitimate 301 persoane și au fost controlate 203 vehicule. Au fost efectuate 8 intervenţii la diverse evenimente semnalate şi au fost întocmite 4 dosare penale. Au fost suspendate 2 permise de conducere şi retrase 10 certificate de înmatriculare şi 3 seturi de plăcuţe cu numere de înmatriculare. Polițiștii au pus accent și pe verificarea paznicilor de la unităților economice dar și a stării bancomatelor.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sporirea numărului de polițiști la Șcheia a dat rezultate foarte bune în prima săptămână.
 Vizualizări articol: 2591 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sporirea numărului de polițiști la Șcheia a dat rezultate foarte bune în prima săptămână0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei