Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 apr 2017 - Anul XXII, nr. 88 (6504)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

UPDATE 2 DN 17A Suceviţa - Vatra Moldoviţei a fost redeschis cu restricţie de 7,5 tone

Joi, 20 Aprilie 2017 (14:33:12)

UPDATE 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în judeţul Suceava, a fost redeschis DN 17A, între Suceviţa şi Vatra Moldoviţei, însă cu restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Circulaţia a fost oprită o oră pentru a se facilita intervenţia utilajelor de deszăpezire.

 

În contextul avertizărilor meteo de cod galben şi cod portocalui de ninsori abundente, viscol şi intensificări ale vântului în zona montană a judeţului Suceava, Instituţia Prefectului informează că pe mai multe drumuri se circulă joi cu dificultate din cauza ninsorii şi, începând cu ora 10:30, a fost închis drumul naţional 17A, între Suceviţa şi Vatra Moldoviţei, pentru a se facilita intervenţia utilajelor de deszăpezire. Pe acest tronson de drum circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone era restricţionată de la ora 8:30.

Autorităţile au anunţat în jurul amiezii că se acţionează cu utilaje de deszăpezire şi de împrăştiere a materialului antiderapant pe toate porţiunile de drumuri naţionale şi judeţene afectate de ninsori.

Din cauza vremii fost afectată alimentarea totală cu energie electrică a 27 de localităţi: Comăneşti, Deleni, Humoreni, Pârteştii de Jos, Soloneţ, Varvata, Cacica, Pârteştii de Sus, Boroaia, Moişa, Săcuţa, Maidan, Runcu, Bucşoaia, Mănăstirea Humorului, Pleşa, Poiana Micului, Găineşti, Herla, Slatina, Bogdăneşti, Boroaia, Buda, Dumbrăveni, Jahalia, Râşca şi Slătioara.

Totodată, 8 localităţi au rămas alimentate parţial cu energie electrică: Vatra Moldoviţei, Gura Humorului, Păltinoasa, Vârfu Dealului, Pojorâta, Vadu Negrilesei, Straja şi Costileva.

De asemenea 14.160 de consumatori casnici sunt nealimentaţi cu energie electrică, motiv pentru care nouă echipe de intervenţie ale operatorului de distribuţie a energiei electrice sunt în teren, acţionând pentru remedierea defecţiunilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului UPDATE 2 DN 17A Suceviţa - Vatra Moldoviţei a fost redeschis cu restricţie de 7,5 tone.
 Vizualizări articol: 3282 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
UPDATE 2 DN 17A Suceviţa - Vatra Moldoviţei a fost redeschis cu restricţie de 7,5 tone0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei